Miercuri, 12 Iulie 2017 12:28

ANUNT DEZBATERE PUBLICA PRIMARIA GALATI 12 IULIE 2017

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dezbatere publică

Astăzi, 12 iulie 2017 Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică pentru următorul proiect de act normativ: procedura de scutire de la plata majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare constând în impozite şi taxe locale, datorate bugetului local de către persoanele fizice de pe raza administrativ-teritorială a municipiului GALATI.

 Documentația aferentă proiectului de act normativ include Proiectul de hotărâre, Expunerea  de motive, Raportul de specialitate, procedura.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Fraternității nr. 1, Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 21 iulie 2017, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională,  ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 38 sau la Registratura Generală din Galați, str. Fraternității nr. 1.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu