Miercuri, 26 Iulie 2017 11:20

E.ON Life - cea mai simplă şi rapidă soluţie pentru încălzirea locuinţei, este disponibilă acum şi la Galaţi

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru o viaţă liniştită alături de cei dragi, aveţi nevoie de confortul termic al locuinţei dumneavoastră. Iar ca să aveţi o locuinţă călduroasă, dar şi eficientă energetic, nu trebuie decât să alegeţi unul dintre pachetele E.ON Life, special create pentru cei care sunt în căutarea unei soluţii rapide şi complete de încălzire a locuinţei.

Compania E.ON Energie România este prezentă acum şi la Galaţi. Cu o tradiţie de zeci de ani în domeniul energiei şi peste 3,2 milioane de clienţi, E.ON constituie unul dintre cei mai importanţi furnizori de gaze naturale şi energie electrică din România.

Alege o viaţă fără griji cu E.ON Life!

  • Cu E.ON Life vă bucuraţi de toate elementele necesare încălzirii locuinţei dumneavoastră: centrală termică, radiatoare, instalaţie de utilizare a gazelor naturale, instalaţie termică interioară, proiectare, instalare şi punere în funcţiune, precum şi verificarea tehnică periodică.
  • Beneficiaţi, în mod gratuit, de vizita expertului nostru care va stabili toate detaliile tehnice adaptate locuinţei şi nevoilor dumneavoastră.
  • Plata se poate face în rate lunare pe o perioadă de 3 sau 5 ani, cu abonamente începând de la doar 114 lei/lună, dar poate fi şi integrală, cu sau fără avans.

Cu E.ON Life aveţi posibilitatea de a beneficia de subvenţia acordată de către Primăria Galaţi, întrucât noi vă punem la dispoziţie factura proformă necesară întocmirii dosarului pe care îl veţi depune la primărie.

Alegând unul din pachetele E.ON Life cu plata în rate lunare, este necesar să încheiaţi un contract de furnizare gaze naturale cu E.ON. Totodată, aveţi posibilitatea încheierii unui contract de furnizare a energiei electrice. Astfel, veţi beneficia de un preţ fix şi avantajos pentru furnizarea utilităţilor şi vă veţi bucura de timp economisit şi confort, având un furnizor unic, disponibil într-un singur punct de contact.   

Cele trei pachete E.ON Life gândite de specialiştii noştri pentru a răspunde cel mai bine dorinţelor şi nevoilor dumneavoastră sunt: Esenţial, Avantaj şi Complet.

Toate cele trei pachete includ centrala termică şi montarea acesteia, realizarea instalaţiei termice din polipropilenă (PPR) sau cupru (Cu), în funcţie de pachetul ales, radiatoare din oţel şi montarea acestora, realizarea instalaţiei de utilizare gaze naturale şi punerea în funcţiune, instalarea termostatului ambiental, verificarea tehnică periodică a centralei şi instalaţiei de utilizare, deci tot ceea ce aveţi nevoie pentru încălzirea locuinţei.

Cu pachetul Avantaj beneficiaţi, în plus, de verificarea/revizia instalaţiei de gaz, examinarea anuală a centralei şi garanţie extinsă pentru aceasta. Pachetul Complet asigură, pe lângă beneficiile pachetelor Esenţial şi Avantaj, siguranţă 24/7 prin intermediul celor trei intervenţii de urgenţă, în limita a 200 de lei/intervenţie. 

Pentru o ofertă personalizată, vă aşteptăm la unul din punctele noastre de lucru din Galaţi situate în Shopping City şi pe strada Portului nr. 23 (Parcul de soft) sau ne puteţi contacta telefonic la 0800800811 (apel gratuit), de luni până vineri, între orele 8-20. 

Lasă un comentariu