Oamenii străzii, victime ale frigului

Miercuri, 15 Februarie 2017 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intervenţii ale Servuciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi pentru persoane fără adăpost în pericol de moarte din cauza gerului cumplit care afectează mai ales noaptea judeţul nostru. În nopatea de luni spre marţi şi la primele ore ale dimineţii de ieri, Serviciul de Ambulanţă a fost solicitat, de către locatarii din două zone ale Galaţiului, pentru două persoane care stăteau sub cerul liber, în pericol de a suferi de hipotermie.
„Am intervenit în două situaţii, pentru doi bărbaţi, unul în vârstă de 27 de ani şi altul în vârstă de 74 de ani, cazuri sociale, oameni fără adăpost, care au fost luaţi din stradă, din frig, la un pas de hipotermie, şi transportaţi la UPU a Spitalului de Urgenţă Galaţi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
După ce au fost investigaţi şi stabilizaţi, cei doi au fost transferaţi către căminul persoanelor fără adăpost al Primăriei Galaţi. Tot acolo a ajuns şi un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, din Galaţi, om al străzii. Acesta a reuşit să ajungă iniţial singur la Spitalul de Urgenţă, la Unitatea de Primiri Urgenţă, deoarece suferise degerături de gradul unu la degetele mâinii stângi. A fost tratat şi apoi îndreptat către Centrul persoanelor fără adăpost.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu