4 greşeli frecvente pe care bărbaţii le fac când aleg un palton

 
Miercuri, 27 Decembrie 2017 13:40
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Orice persoană trebuie să ţină cont de aspectul său de zi cu zi, mai ales când se respectă şi doreşte să îi impresioneze pe cei din jur. Un bărbat elegant, care se îmbracă frumos, va fi extrem de bine privit de o femeie, dar şi de celelalte persoane din jur care îl vor aprecia mai mult. Sunt situaţţi în care o haină de calitate îţi poate oferi un aspect plăcut şi îngrijit, dar mulţi bărbaţi fac greşeli atunci când aleg piese vestimentare.
Degeaba înveşteşti într-un articol vestimentar frumos, dacă nu îl alegi corect şi cu atenţie. Toate hainele ce se regăsesc în garderoba ta ar trebui să se potrivească mai bine stilului pe care îl abordezi, dar şi trăsăturilor fizice, pe care ai ocazia să le maschezi sau să le evidenţiezi. Ca să te asiguri că te orientezi spre paltonul potrivit, îţi voi spune care sunt greşelile frecvente pe care le fac bărbaţii atunci când aleg această piesă vestimentară:
1. Modele mult prea lungi
Mulţi domni aleg haine cu mânecile mult prea lungi, iar acest lucru ar trebui să fie evitat. De asemenea, un palton lung nu ar trebui să treacă de zona genunchilor, mai ales eşti şi mic de statură. Cele care au o lungime mult prea mare se vor murdări în partea de jos extrem de uşor de praf şi murdărie, lucru pe care nu îl doreşti. Într-o situaţie de acest tip nu vei fi bine privit de cei din jur fapt pentru care îţi recomand un palton cu o lungime potrivită înălţimii tale.

2. Prea pătrăţoase
Dacă eşti un tip mic de statură, evită paltoanele pătrăţoase. Acest stil nu va fi avantajos nici pentru tine, nici pentru bărbaţii înalţi şi slabi. Rezultatul final va fi un aspect care nu e bine primit de cei din jur.

3. Evită detaliile care încarcă vizual
Hainele alese pentru purtat afară ar trebui să aibă un model cât mai simplu pentru a emana eleganţă. Evită adşugarea de brelocuri şi alte accesorii inutile în buzunarele paltonului, dacă nu doreşti să arăţi ca la 10 ani. Optează pentru un look cât mai minimalist şi în acest mod nu ai cum să eşuezi.

4. Nu tot ce este în trend reprezintă o investiţie bună
O altă greşeală pe care o fac unii bărbaţi care doresc să impresioneze prea mult, este investiţia în paltoane care sunt extrem de fashion. Dacă trendurile se schimbă, e posbil să pari ridicol îmbrăcât cu o haină mult prea deplasată, iar cei din jur să te privească într-un mod ciudat.
Ţine cont de două aspecte atunci când nu ai cunoştinţe vaste în materie de fashion: simplitatea şi minimalismul – acestea vor garanta succesul unei ţinute impecabile.
Pentru a vedea întreaga colecţie accesaţi: https://antoniogatti.ro/paltoane-barbati.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu