Imprimă această pagină
Joi, 25 Noiembrie 2021 11:16

5 cele mai bune cuptoare electrice pe care să le iei în considerare în acest an Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Unul dintre electrocasnicele care ar trebui să aibă prezență în toate bucătăriile este un cuptor electric. Întrucât pe piață există multe opțiuni din care să alegem, este bine să ne informăm în legătură cu modelele disponibile și funcțiile acestora. Iată care sunt 8 dintre cele mai bune modele de cuptoare electrice ale acestui an, pe care le poți lua în considerare.

Cuptor electric încorporabil Zanussi ZOHNB0X1

Acest cuptor electric încorporabil are o capacitate de 56 de litri. Elementele de încălzire din părțile superioare și inferioare realizează o gătire destul de uniformă a alimentelor. Pe lângă faptul că este foarte economic datorită eficienței energetice, are cinci funcții. Pe de altă parte, are un grătar integrat care realizează în scurt timp o rumenire și prăjire foarte apetisantă a alimentelor. Ușa sa este detașabilă pentru a facilita curățarea interioară a cabinei. Este de obicei regele practic al oricărei comparații și se bucură de păreri foarte bune în rândul utilizatorilor care l-au încercat deja.

Cuptor electric Candy FCP886X

Vine cu un afișaj digital cu ecran tactil și două butoane. Are nouă funcții de gătit și o ușă din sticlă triplă care oferă securitate la exterior. Are si un ventilator tangential de racire la exterior care, conform mai multor recenzii si pareri, permite reducerea eficienta a temperaturilor aparatului dupa ce a fost folosit. Este capabil să se curețe singur datorită opțiunii sale pirolitice. Clasamentul său energetic A asigură un consum optim de energie, care este susținut de opiniile și recenziile utilizatorilor anteriori, care confirmă economiile de energie pe care le permite.

Cuptor electric Teka HSB635

Un cuptor electric încorporabil cu o capacitate de 70 de litri și o putere de 2500W, ceea ce îl face suficient pentru majoritatea utilizărilor casnice. Are un design argintiu, oțel inoxidabil în combinație cu negru. În designul său are o ușă cu 2 panouri. Acesta este conceput pentru a preveni scurgerile de căldură și, de asemenea, pentru a preveni ușa să se încălzească și să fie ușor de manevrat. Are un mod de curățare cu abur, pe care producătorul îl numește HydroClean PRO, care practic pune apă într-un recipient pentru a o folosi ca abur și astfel să înmoaie suprafața. Are încuietoare de siguranță pentru copii, astfel încât să prevină accidentele. În total, are 10 funcții, în care sunt diferitele combinații de rezistențe sau surse de căldură, funcția de convecție pentru a distribui uniform căldura, are și opțiune de încălzire rapidă, funcție ECO și dezghețare, diferite opțiuni într-un mod simplu, dar eficient. cuptor.

Cuptor electric Beko BIE22301X

Este un cuptor din fontă, care are o capacitate de 65 de litri, care conține mai multe moduri de încălzire, în care se pot realiza diferite tipuri de gătit, căldura inferioară și superioară adăugată la ventilatorul funcției de convecție, permit realizarea unei gătiri omogene. Este foarte puternic, întrucât are o putere de 9500W, cu clasificare energetică A, deci are un nivel mediu de consum față de alte alternative. Are un ecran LCD în care poți selecta timpul de gătire, prin comenzi tactile și două butoane pe laterale care îți permit să selectezi diferitele opțiuni de cuptor, temperatura și diferitele surse de căldură, precum și modul de gătire prin convecție, care poate să fie combinate cu alte surse de căldură. În total există 6 funcții încorporate pentru căldură de sus și de jos, doar de jos, de sus și de jos plus ventilator, grătar mare, grătar mic plus aer și încălzire rapidă. Are 3 tavi: standard, adanca si grill, astfel incat ai mai multe optiuni cand vine vorba de gatirea mancarii. Geamul ușii este detașabil, la fel și șinele pot fi îndepărtate, în acest fel puteți curăța interiorul și ușa, opțiune pe care puține cuptoare o au de obicei.

Înainte de a alege un cuptor electric încorporabil acordă  atenție nevoilor tale și cântărește deciziile în așa fel încât să faci alegerea potrivită.

Advertorial

Articole recente - Advertorial