Marți, 14 Iunie 2022 11:46

7 moduri de a purta denim în acest sezon Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nu poți trăi fără denim! Blugul este reflexul nostru de modă când nu mai știm cu ce să purtăm, este uniforma noastră pentru zilele bune dar este și cea a zilelor fără, este barometrul nostru de kilograme, este cel mai bun prieten al nostru. Pot fi jachete damă sau pantaloni scurți care ne urmăresc peste tot în vacanță, blugii care au mers la toate petrecerile, blugii care au văzut primul sărut cu bărbatul vieții noastre, blugii care ne-au obținut jobul visurilor noastre, blugii care se potrivesc cu toate. Denimul este zilnic, este pe viață și iată 7 moduri de a-l purta tot timpul, dar niciodată în același mod.

Jachete damă din denim clasic

De îndată ce temperatura crește puțin sau pentru a purta o ținută supradimensionată atunci când este puțin mai rece, alegem jachete dama de blugi. De îndată ce vrem să spargem o rochie prea girly, ne gândim la jacheta din denim și de îndată ce nu știm ce să purtăm cu pantaloni serioși? La ce ne gândim? Bingo! Jachetă universală, jacheta din denim se potrivește cu orice.

Jachete damă din denim alb

La fel de ușor de purtat ca și vărul său clasic din denim, jacheta albă de denim este cu un pas deasupra în ceea ce privește stilul. Și mai la modă, ne place latura sa elegantă, dar carismatică. Ideal de purtat cu o rochie boemă vara, ne distrăm declinând-o pe toate siluetele noastre și ne dăm seama cât de mult ne pune în evidență albul toate imprimeurile și celelalte culori. Încearcă, vei vedea!

Blugi cu talie înaltă

Sunteți de acord că aveți nevoie de blugi cu talie înaltă în dulap? Pentru zilele în care vrei să te simți mai frumoasă decât orice, zilele în care vrei să cucerești lumea sau doar zilele în care vrei să te plimbi prin oraș. Oricum, dacă ai trăit până acum fără blugi cu talie înaltă, viața ta se va schimba! Combină-i cu un tricou simplu, o cămașă din denim pentru un total look, hanorac supradimensionat, blazer super stilat sau jachete damă de piele, aceștia sunt blugii care îți vor pune în valoare întreaga garderobă!

Blugi skinny

Un lucru pe care cu țotii îl știm: blugii skinny sunt pe viață! Sunt ușor de purtat, se potrivesc cu orice și îi putem găsi în diferite culori. Cel care a făcut populari blugii skinny în lumea rock a fost Mick Jagger, iar pentru a-i aduce și lui un omagiu, îi purtăm cu un tricou de in foarte casual și îndrăznim cu jachete damă de piele. Dacă vrei să joci mai înțelept, îi porți doar cu cizme, ghete sau teniși și o bluză cuminte.

Blugi soft

În ceea ce privește relaxarea, când vine vorba de denim, cel mai bine este să optăm pentru denim moale, fin și extrem de confortabil. Nou pentru sezon, blugii soft se află la jumătatea distanței dintre pantaloni și blugi, oferindu-i și mai multe motive să-l iubească. Cum să-i porți? Cu ghete subțiri și o bluză boemă pentru un total look demn de designer sau cu adidași sau un tricou dacă vrei să fii 100% confortabilă.

Blugi albi

Cum poți aborda vara fără să ai blugi albi în dulap? Sună imposibil, nu? Suntem de acord. Dacă sunteți dispus să gândiți în afara cutiei, optați pentru o pereche de blugi albi. Oferă o nouă abordare a feminității și stilului. De purtat în total white look cu un tricou de in și sandale sau cu pantofi sport și o bluza imprimată sau jachete damă din denim și un hanorac etc.

Blugi crossover, un must-have

O adevărată vedetă a blugilor, blugii crossover sunt o necesitate în familia denimului. Best-seller, este pe cât de versatil, pe atât de carismatic datorită închizătoarei asimetrice care i-au dat numele de „crossover”, care înseamnă „încrucișat, suprapus” în engleză. Poarta-i ca si cum ar fi blugi speciali, dar în fiecare zi cu un stil diferit. De parcă ar fi blugii tăi preferați, pe scurt. O zi cu o cămașă , a doua zi cu un hanorac, a doua zi cu un model de jachete damă etc.

Lasă un comentariu