Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 00:00

Adidas a lansat pantofii care îţi oferă gratuitate timp de un an pe sistemul public de transport din Berlin

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Producătorul german de articole sportive Adidas a semnat un acord cu Autoritatea de transport public din Berlin (BVG) conform căruia producătorul de articole sportive va vinde 500 de perechi de pantofi sport care vor oferi cumpărătorului dreptul de a călători gratuit în anul 2018 cu sistemul public de transport din Berlin, transmite DPA.
Chiar dacă numărul pantofilor este limitat şi au fost puşi în vânzare la doar două magazine din capitala Germania, sute de oameni au înfruntat frigul pentru a sta la coadă, unii chiar şi 24 de ore, pentru a cumpăra o pereche.
Pantofii sportivi respectivi sunt o variantă a modelului EQT Support 93/17 sneaker, care se disting de modelul obişnuit prin faptul că au pe ei logo-ul BVG şi costă 180 de euro. O parte din aceşti pantofi au fost deja scoşi la vânzare pe eBay pentru 600 de euro perechea.
Există însă şi două limite, prima este că pantofii pot fi utilizaţi ca bilet doar dacă sunt purtaţi pe piciorul pasagerului iar a doua este că gratuitatea nu se aplică pentru toate sistemele de transport public din Berlin. Dacă în mod normal un bilet BVG este acceptat atât în sistemul public de transport de suprafaţă cât şi în trenurile S-Bahn şi trenurile regionale, acest lucru nu va fi valabil şi pentru pantofii sport Adidas care vor oferi gratuitate doar pe metrou şi autobuze.

Lasă un comentariu