Marți, 01 Octombrie 2019 00:00

AGROSEL, singura companie privată care investeşte masiv în ameliorarea varietăţilor de legume Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

AGROSEL, singura companie privată care investeşte masiv în ameliorarea varietăţilor de legume, anunţă rebrandingul gamei de produse de seminţe de legume profesionale, hibrizi.

1

Pentru o mai bună reflectare a ceea ce reprezentăm azi şi pentru a simboliza viitorul nostru dinamic trebuie să ţinem pasul cu schimbarea. Noul brand, cu toate elementele vizuale pe care le aduce, dorim să susţină obiectivele noastre strategice ambiţioase şi planurile de dezvoltare pe acest segment de piaţă.

Astfel, după peste 15 ani de cercetare şi ameliorare pentru crearea de varietăţi adaptate pieţei din Europa de est, AGROSEL the seed professional schimbă numele gamei de produse profesionale, hibrizi, în HEKTAR the essence of the future.

2

Levente Széll, director general: “Având în vedere prezenţa companiei noastre atât pe piaţa profesională cât şi pe cea a grădinarilor amatori, unde suntem lideri de piaţă, a trebuit să realiniem modul în care ne prezentăm primei categorii. După investiţii semnificative în cercetare pe parcursul a mai bine de 15 ani, atât în tehnologie cât şi în echipa de amelioratori, toate sub îndrumarea unor cercetători străini de experienţă, compania a reuşit să creeze cu succes hibrizi care concurează de la egal la egal cu produsele companiilor din străinătate.”

Hibrizii creaţi au o valoare genetică ridicată, iar controlul calităţii este la cele mai înalte standarde europene. HEKTAR oferă producătorilor profesionişti o alternativă sigură, de încredere şi transparentă.

3

Pe parcursul următoarelor luni, veţi observa mai multe elemente vizuale care caracterizează noul nostru brand profesional aliniindu-se în această nouă direcţie. Începând de la ambalaj şi până la modul în care ne vom prezenta la târgurile şi expoziţiile internaţionale.

Despre AGROSEL:
AGROSEL este o afacere de familie, un antreprenoriat de mare de succes, înfiinţat în anul 1998 , fiind unul dintre cei mai importanţi producători dar şi amelioratori de seminţe de legume din sectorul privat din România. Încă de la început, compania şi-a propus să contribuie la redresarea sectorului legumicol din România.
Compania are 100 de angajaţi, deţine cea mai mare şi automatizată platformă de prelucrare din industrie şi cea mai modernă platformă de cercetare legumicolă din România, ambele situate în Câmpia Turzii.
In prezent AGROSEL derulează mai multe programe de cercetare din resurse proprii. Astfel, de la an la an sunt lansate noi produse profesionale care sunt promovate şi comercializate.

Găsiţi mai multe despre AGROSEL accesând linkurile de mai jos:
http://agrosel.ro/ - website oficial
https://www.youtube.com/channel/UCwPk1-EstjgDEXxEQ5uG_pw

Lasă un comentariu