Vineri, 04 Martie 2022 14:48

AJFP Galaţi: Prin Formularul de contact din SPV se pot transmite documente care nu sunt încă digitalizate Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Galaţi informează contribuabilii că toate documentele care nu sunt încă digitalizate/disponibile în format electronic se pot transmite prin intermediul Formularului de contact accesibil în serviciul Spaţiul Privat Virtual.
"IMPORTANT: Pentru transmiterea acestor documente, se selectează categoria „Asistenţă şi îndrumare de specialitate în domeniul fiscal”.
Reamintim că, de la 01.03.2022, transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale de către contribuabilii/plătitorii persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică, precum şi persoane fizice care desfăşoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent se va face exclusiv prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.
Menţionăm că, pentru a nu exista dificultăţi în transmiterea cererilor, înscrisurilor sau a oricăror altor documente către organele fiscale, Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare a procedat la ridicarea limitei maxime a fişierelor ce pot fi ataşate formularului de contact, de la 5 MB la 10 MB.
De asemenea, pentru a facilita transmiterea documentelor, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele:
- Scanarea la rezoluţie maxim 300 dpi;
- Eliminarea automată a paginilor albe (goale);
- Scanarea în alb-negru;
- Scanarea într-un fişier format PDF;
- Comprimarea fişierului PDF", potrivit unui comunicat al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi.

Lasă un comentariu