Imprimă această pagină
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 00:00

ANUNȚ CONSILIUL JUDEȚEAN GALAȚI 28 NOIEMBRIE 2020 Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În conformitate cu dispoziţiile art. 4 lit. b) şi art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată şi ale Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Judeţean Galaţi, Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi aduce la cunoştinţă publică faptul că se iniţiază procedura de elaborare a următoarelor proiecte de acte administrative cu caracter normativ:

  • hotărârea Consiliului Judeţean Galaţi privind aprobarea preţurilor medii ale produselor agricole în vederea calculului venitului brut din arendă pentru anul fiscal 2021, în judeţul Galaţi;
  • hotărârea Consiliului Judeţean Galaţi privind stabilirea preţului mediu/tonă de masă verde obţinută de pe pajişti pentru anul fiscal 2021.

            Proiectele de acte administrative cu caracter normativ şi instrumentele de motivare ale acestora pot fi consultate:

  • pe pagina web a Consiliului Judeţean Galaţi: www.cjgalati.ro;
  • la sediul Consiliului Judeţean Galaţi din str. Eroilor nr. 7 B, la Compartimentul relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP;

            Proiectele de acte administrative cu caracter normativ se pot obţine în copie, pe bază de cerere depusă la Compartimentul relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP.

            Pentru proiectele de hotărâre puse în consultare publică, se pot formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare până în data de 7 decembrie 2020.

Acestea se pot transmite prin:

  • e-mail: informatii@cjgalati.ro
  • poştal, pe adresa Consiliului Judeţean Galaţi: Galaţi, str. Eroilor nr. 7, cod poştal 800119;
  • depuse direct la Consiliul Judeţean Galaţi - Compartimentul relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP.

            Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Compartimentului relaţii publice, organizare şi funcţionare ATOP, persoane de contact: consilier Teodor Laura, consilier Pricopi Mariana. Coordonatele de contact sunt: tel. 0236-302.513, fax 0236-460.556, e-mail: informatii@cjgalati.ro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi,

COSTEL FOTEA

Advertorial

Articole recente - Advertorial