Vineri, 11 August 2017 11:58

Anunț de Dezbatere Publică al Primăriei Municipiului Galați

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezbatere publică

Astăzi, 11 august 2017 Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la proiectul hotărâre referitor la aprobarea Regulamentului privind finanțarea nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Galați pentru susținerea și promovarea culturii scrise.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Fraternității nr. 1, Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 21 august 2017, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională,  ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 38 sau la Registratura Generală din Galați, str. Fraternității nr. 1.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Lasă un comentariu