Miercuri, 28 Februarie 2018 00:00

ANUNȚ PUBLIC - 28 februarie 2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipiul Galati titular al proiectului ”Modernizare Parc Eminescu”, anunţă publicul interesat  asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului  asupra  mediului de către A.P.M. Galați, în cadrul procedurii  de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  ”Modernizare Parc Eminescu”,  propus a fi amplasat în municipiul Galați, str. Lahovary, nr. 5A.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează  pot fi  consultate la sediul A.P.M. Galati, st. Regiment 11 Siret, nr. 2 și la sediul Primăriei municipiului Galați, din municipiul Galați, str. Domnească, nr. 54, județul Galați,  în zilele de luni-joi între orele 830 -1600 și vineri între orele 830-1330, precum si la următoarea adresă de internet http://apmgl.anpm.ro-reglementari-acord de mediu-proiect  decizie etapa de încadrare.

Publicul interesat  poate înainta comentariile/observațiile la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț, până la data de 06.03.2018.             

                                          PRIMAR

                                  Pucheanu Ionuț Florin

Lasă un comentariu