Joi, 24 August 2017 10:30

ANUNT DEZBATERE PUBLICA A PRIMARIEI MUNICIPIULUI GALATI

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dezbatere publică

Astăzi, 24 august 2017 Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la proiectul hotărâre referitor la aprobarea în Consiliul local Galați a Planului Urbanistic Zonal (P.U.Z) întocmit pentru terenul situat în intravilanul municipiului Galați, U.T.R 17 și 19, Zona cuprinsă între calea ferată (la nord); strada Dr.Mihail Petrini Galați (la sud); strada Drumul Viilor și calea ferată (la vest); strada Ionel Fernic (la est).

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str.Domnească, nr. 54 Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 2 septembrie 2017, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională,  ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: comunicare@primariagalati.ro, prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr.54, Registratura Generală a Primăriei municipiului Galați

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: comunicare@primariagalati.ro.

Lasă un comentariu