Marți, 20 Martie 2018 00:00

ANUNŢ PUBLIC 20.03.2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 20 martie 2018, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare, al Caietului de sarcini și al Contractului cadru de delegare a serviciului de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staționate / oprite neregulamentar în municipiul Galați.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească nr. 54, Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 29 martie 2018, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: comunicare@primariagalati.ro, prin poștă sau la adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 54.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: comunicare@primariagalati.ro.

Lasă un comentariu