Vineri, 25 August 2017 11:48

ANUNT PUBLIC AL PRIMARIEI MUNICIPIULUI GALATI DIN DATA 25 08 2017

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ANUNT PUBLIC

Municipiul Galati titular al proiectului ,, Reabilitare zona istorica-Reabilitare imobil str Domneasca nr. 58 anunţă publicul interesat asupra luarii deciziei etapei  de incadrare de catre A.P.M. Galati, fara evaluarea impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul  ,, ,, Reabilitare zona istorica-Reabilitare imobil str Domnnesca nr. 58,, propus a fi amplasat  in municipiul Galati, str Domneasca, nr. 58,  judeţul Galati.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza  pot fi  consultate la sediul A.P.M. Galati, str Regiment 11 Siret nr. 2 si la sediul Primariei municipiului Galati, din municipiul Galati, str Domneasca nr. 38, judetul Galati,  in zilele de luni-joi intre orele 8.30-16 si vineri intre orele 8.30-13.30, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmgl.anpm.ro-reglementari-acord de mediu-proiect  decizie etapa de incadrare..

Publicul interesat  poate inainta comentariile/observatiile la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt, până la data de 30.08.2017.                          .

PRIMAR

 Pucheanu Ionut Florin

Lasă un comentariu