Miercuri, 27 Aprilie 2011 17:12

Avem talent... la comentat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ce ne mai place să comentăm una şi alta, să ne dăm noi cu părerea despre unul şi altul... Nu ştiu când au devenit românii specialişti în tot şi în toate, numai când vine vorba de viaţa lor parcă sunt handicapaţi.
Jumătate dintre români au stat cu ochii pe show-ul „Românii au talent”, din câte am aflat. Nu sunt sigură de informaţie, pentru că nu am căutat cifrele oficiale, dar l-am auzit pe un tip (da, un tip, că nu ştiu cine era şi nici nu m-a interesat, aşa era de tâmp) la OTV. Din vocea aceluiaşi tip am mai desluşit vreo două chestiuni asupra cărora iar nu am nicio siguranţă, atât timp cât a vrut să zică - el, tipul - ceva despre două personalităţi ale muzicii româneşti dar ale căror nume nu şi le aducea aminte neam... Nu ştiu nici acum care ar fi fost primul cântăreţ, dar despre al doilea m-am prins repede, pentru că, după vreo două bâlbâieli, a zis că e „aia care cântă la Divertis”. Poc! M-a lovit informaţia senzaţională, nemaipomenită, şocantă şi în exclusivitate chiar în moalele capului. E vorba de Monica Anghel, mi-am zis. „La Divertis cântă doar Jojo!” m-a contrazis un alt tip din studioul viitorului preşedinte al României, de parcă mi-ar fi auzit gândurile. Nu zău, l-am contrazis eu în gând... Eu chiar am văzut mai multe fete care cântă în ultima vreme la „Divertişi”. Dar ce ştiu eu... nu sunt fan înrăit al show-ului marca ProTV, mă uit de cel mult trei ori pe an. Dar îmi place. Niciodată nu voi critica ceva doar pentru că nu m-a „prins” pe mine în mreje. Ştiu să respect opţiunile altora.
Ziceam de comentariile tipilor de la Oglinda TV. Am nimerit din pură întâmplare pe acest post, în timp ce butonam în căutarea unui post care să mă destindă după prima zi de muncă de după sărbători, care, orice s-ar spune, e a naibii de grea. Am auzit că nu pentru toţi... dar asta-i altă poveste. După cum ziceam, dau cu ochii de DDD. Sus, pe ecran, ceva despre un show trucat. De „Românii au talent” era vorba. Mi s-a părut interesant, cu atât mai mult cu cât îmi căzuseră mie sub ochi câteva titluri de presă despre asta, dar le ignorasem din lipsă de timp. Nu m-am uitat mai mult de şase-şapte minute la postul senzaţional al României. Dar mi-a ajuns pentru vreo doi ani. Fraţilor, îmi vine să dau cu toate cele de pereţi. Ne mai mirăm de gradul de incultură al românilor, când un post naţional condus de unul care se crede viitorul preşedinte al României are în studio nişte scursuri ale societăţii, incapabile să lege două vorbe, îmbrăcaţi cu haine parcă scoase acum din coteţul lui Grivei, nebărbieriţi şi care-şi scuipă interlocutorii în timp ce bolborosesc inepţii? CNA vede, oare, astfel de lucruri?
Mă rog, trebuie să mă calmez puţin. Să revin la oile mele. Deci, discutau tipii despre câştigătorul show-ului cu pricina. Nu mai zic ce era la gura lor, că iar mă enervez. Vreau să spun doar atât: nu mă aşteptam să câştige cel care a câştigat; aveam şi eu trei preferaţi, toţi cântăreţi; nu contest talentul tânărului de pe primul lor în a compune versuri pentru genul de muzică ales; nu am ţinut cu gălăţenii în mod special pentru că sunt gălăţeni, ci pentru că au talent; nu mă voi mai uita la viitoarea ediţie, pentru că m-au dezamăgit câteva lucruri. Punct. Ce atâtea comentarii?!
Mai multe din această categorie: « Tot înainte, în şomaj! Foc de primăvară »

Lasă un comentariu