Vineri, 29 Iulie 2022 15:07

Bătălia adidașilor - Nike vs Skechers Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Purtarea unor pantofi confortabili este o parte crucială pentru a obține nivelul potrivit de confort și funcționalitate de care ai nevoie. Fie că este vorba de mersul pe jos, de performanțe în sport sau atletism, alege cu înțelepciune, deoarece nu este vorba doar de a arăta bine, ci și de a fi funcțional, cu un design ușor care poate face față și majorității activităților!

Mărci precum Nike și Skechers există de destul de mult timp și sunt dedicate creării de noi pantofi tehnici pentru consumatorii lor. În acest articol, vom face o comparație între cele două mărci.

Nike vs. Skechers, care dintre ei este mai bun? Această întrebare a fost dezbătută de zeci de ani și fără nicio concluzie până acum. Dar cele două mărci sunt suficient de diferite încât să existe câțiva factori cheie de luat în considerare înainte de a lua o decizie între adidași Nike și adidași Skechers. Nike este una dintre cele mai ușor de recunoscut mărci din lume. Există de peste 40 de ani și și-a construit reputația pe calitate, performanță și inovație. Skechers are mai puțin de jumătate din această vârstă, dar încet-încet își croiește și ea drumul spre vârf cu niște modele de încălțăminte inovatoare, combinate cu materiale de înaltă calitate. Să aruncăm o privire la cum se compară unul cu celălalt.

Nike

Nike este cunoscut pentru calitatea și inovația sa. Este cel mai mare furnizor de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă din lume și un producător important de echipament sportiv. Nike este unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume, cu peste 40 de ani la activ. A fost fondată de Bill Bowerman și Phil Knight în 1964 și a devenit oficial Nike, Inc. în 1971. Compania își ia numele de la Nike, zeița greacă a victoriei. Încălțămintea, pantofii și adidasii Nike sunt, în general, achiziționați în număr mai mare decât încălțămintea precum Skechers.

Skechers

Skechers este marca mai puțin cunoscută în comparație cu Nike, dar există din 1992. Principalul obiectiv al Skechers este de a crea încălțăminte de performanță și de lifestyle. De ani de zile, Skechers produce încălțăminte de susținere și confortabilă.

Cum se compară cele două mărci?

Tehnologie

NIKE, Inc. este o companie de tehnologie. Nike este bine cunoscută pentru incredibila sa tehnologie Nike Air. Tehnologia Nike Air folosește „super-gaze” înglobate în plastic uretanic pentru a asigura amortizarea. Compoziția gazului și rezistența plasticului, precum și plasarea lor în interiorul pantofului oferă o amortizare excelentă fără a pierde din performanță. Aceasta a fost prima piesă majoră a tehnologiei de încălțăminte care a apărut la Nike și a influențat orice alt pantof de alergare de atunci. Este greu de crezut că Nike Air are peste 20 de ani, dar rezistă testului timpului.

Skechers este cunoscut pentru faimoasa sa tehnologie de spumă cu memorie. Aceste proprietăți permit materialului să se muleze într-o anumită formă. Spuma cu memorie se va mula pe piciorul tău pentru a crește nivelul de confort în timp ce mergi. Skechers are un strat de spumă cu memorie pe pantof pentru o amortizare suplimentară. Acest lucru face ca pantofii să fie extrem de confortabili.

Confort

Cei mai mulți adidași Nike sunt realizați cu amortizare densă în talpa intermediară pentru a absorbi șocurile și a-i face să se simtă foarte confortabili. În plus, limba și porțiunile superioare de la adidași Nike au o căptușeală moale care îi ajută să se potrivească perfect, cu o căptușeală suplimentară și în jurul zonei gleznei.

Pantofii Skechers sunt creați pentru confort. Ei sunt capitonați cu spumă groasă cu memorie care se adaptează la piciorul tău și crește nivelurile de confort. Au un stil de potrivire largă care asigură că degetele de la picioare nu se simt înghesuite de pantof în timpul mersului.

Calitate

Atunci când oamenii aleg adidași, una dintre cele mai mari preocupări este calitatea. Nike a făcut o promisiune consumatorilor săi de a menține cea mai bună calitate posibilă pentru adidași Nike. Ei au ascultat sportivii și au proiectat adidași pentru a îndeplini în mod specific standardele de rezistență, durabilitate și performanță.

Din păcate, există o serie de preocupări care pun la îndoială calitatea generală a pantofului atunci când vine vorba de Skechers. Lipsa de stabilitate în talpa intermediară pentru a contracara călcâiul pantofului va duce la rostogoliri excesive. Skechers utilizează aceeași densitate de spumă cu memorie de la talpă până la călcâi, iar acest lucru poate interfera cu sprijinul general al piciorului.

Lasă un comentariu