Miercuri, 17 Mai 2017 18:01

Cardul de masa Cheque Déjeuner, solutia pentru angajati motivati cu 0% efort investit

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vrei sa ai angajati sanatosi, motivati si fideli organizatiei? Acum ai la dispozitie un instrument modern, usor de implementat si dorit de angajatii din Romania, care presupune 0 efort de gestionare din partea ta: cardurile de masa Cheque Déjeuner.

Tichetele de masa reprezinta solutia prin care salariatii isi pot lua pranzul sau isi pot creste puterea de cumparare a produselor alimentare. Tichetele de masa pot fi primite sub forma cardurilor de masa, care permit plati fractionate si rapide prin intermediul tehnologiei contactless, scurtand considerabil timpul petrecut la casa de marcat din magazine. Cardurile de masa Cheque Déjeuner sunt acceptate de toate marile retele comerciale, precum si de o gama larga de  restaurante, fast-food-uri sau companii de catering, oferta fiind generoasa la nivel national.

Prin intermediul platformei chequeonline.ro atasata cardurilor Cheque Déjeuner, angajatorii efectueaza o singura comanda de carduri de masa o data la 4 ani, iar alimentarea se poate face 24/7 de pe aceeasi platforma. Platforma online poate fi folosita si de angajati pentru controlul tranzactiilor sau operatiuni de activare/blocare a cardului. Pe langa platforma, salariatii au la dispozitie aplicatia mobila Card UpRomania prin care pot avea acces la informatii despre tranzactii, soldul disponibil, configurarea traseului pana la cele mai apropiate locatii de unde pot face cumparaturi, dar si informatii privind ofertele propuse de partenerii din reteaua Up Romania. Controlul tranzactiilor si al soldului se poate poate face si prin serviciul UpSMS.

Cardurile de masa beneficiaza de aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe suport de hartie, fiind  scutite de la plata taxelor social-salariale si fiind deductibile la plata impozitului pe profit. Astfel, costul pentru angajator este cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita sub forma de numerar.

Echipa Up Romania ofera consultanta pentru implementarea sistemului cardurilor de masa, astfel incat procesul este unul simplu si rapid.
Up Romania, noua identitate a Cheque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe card-de-masa.ro si comanda cardurile de masa Cheque Déjeuner pentru salariatii tai!

Lasă un comentariu