Joi, 28 Aprilie 2022 15:39

Ce robot de bucatarie KitchenAid să cumperi? Care sunt recomandările Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fără îndoială, robotul KitchenAid este de departe cel mai bine vândut articol de bucătărie din linia lor de produse și unul dintre cele mai cunoscute din lume. Dar ce îl face atât de râvnit pe lista tuturor? Ce diferențiază acest brand de alții dedicati producției de ustensile de bucătărie?

În primul rând, acest brand există din 1919, plus că are accesorii pentru fiecare sarcină imaginabilă, cum ar fi prepararea de paste, mărunțirea brânzei și umplerea cârnaților. Mixerul KitchenAid este instrumentul suprem de bucătărie din perspectiva recenzentului, dar să fim sinceri, adevăratul motiv pentru care acest tel este atât de iubit este pentru că vine în 25 de culori uimitoare, de la oranj la fistic.

KitchenAid Classic

Modelul Classic de Kitchenaid este cel bază și cel mai ieftin al mărcii. Prețul său este în jur de 400 de euro, deși este posibil să-l cumperi la reducere. Ideal pentru persoanele care caută un robot pentru începători, adică care nu au nevoie de putere mare sau capacitate mare.

KitchenAid Classic este cel mai umil model. Poți lucra tot felul de aluaturi, deși răspunde mai bine în cofetarie, frișca, cremele și prepararea de aluaturi ușoare precum pandișpansul sau cupcakes fiind specialitatea lui. Este mai puțin recomandat dacă sunteți în căutarea unui robot pentru aluat de pâine deoarece puterea acestuia este redusă.

KitchenAid Artizan

Gama Artisan este cea mai vândută și cea mai bună pentru raportul calitate-preț. Acest robot de bucătărie se remarcă prin versatilitate. Permite prelucrarea cu garanție totală a tuturor tipurilor de aluaturi, de la creme sau aluaturi ușoare pentru biscuiți până la aluaturi grele sau îmbogățite (pâine, brioșe, cozonac). Crește puterea în comparație cu KitchenAid Classic. De asemenea, capacitatea. Artisan este un robot high-end cu caracteristici excelente. Cel mai recomandat dacă doriți să lucrați fără limitări și nu aveți nevoie de capacitate extraordinară (utilizare profesională).

KitchenAid Mini

Cea mai recentă inovație a KitchenAid este modelul Mini. Un robot care se adaptează la cerințele utilizatorilor. Permite prelucrarea cu garanții atât aluaturilor moi, cât și aluaturilor dure. Sub acest aspect este mai bun decât modelul Classic, deși având un vas mic nu vei putea face o cantitate mare. KitchenAid Mini este perfect dacă nu ai mult spațiu în bucătărie. 20% mai mic. 25% mai ușor. Bolul poate procesa până la 700 de grame de făină cu 8 albușuri, suficient pentru o familie. Permite adaptarea accesoriilor disponibile pentru modelul Artisan.

KitchenAid Heavy Duty

Penultimul model al KitchenAid. Heavy Duty este un robot orientat către un profil solicitant. Către bucătăria tipică care caută ce este mai bun dintre cele mai bune sau către afacerea care are nevoie de un robot de frământat. Mărește puterea de a procesa aluatul cu mai multă ușurință, fără a pune motorul la limită. În plus, are un vas de ridicare, punct de reținut care facilitează amestecarea și încorporarea alimentelor. Toate acestea cu o robustețe la cel mai înalt nivel. Artisan este foarte bun și mai mult decât suficient pentru un „utilizator mediu”. Heavy Duty face un pas mai departe. Crește robustețea. Este pregătit pentru utilizare intensivă. Desigur, crește și prețul. Și este un model mai complicat de găsit în magazine.

KitchenAid Professional

Versiunea profesională și similar cu Heavy Duty. Un motor de două ori mai puternic decât versiunea Classic și un bol cu ​​40% mai multă capacitate. Proiectat pentru utilizare intensivă, fie de către profesioniști, fie de către cei mai pretențioși amatori. Dacă aveți nevoie de un mixer puternic și de încredere, care poate rezista la multe ore de muncă și poate lucra cantități mari de aluat, mizați pe KitchenAid Professional. Cel mai bun din categoria sa. Diferența cu Heavy Duty? Ambii roboți au același motor. Principala diferență este în accesorii. Professional adaugă tije din oțel inoxidabil, în timp ce Heavy Duty are accesorii inferioare (metal acoperit antiaderent).

Lasă un comentariu