Marți, 15 Octombrie 2019 14:23

Cea mai noua platforma românească de știri – Momentum Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Traim in era tehnologiei avansate, cand avem multa informatie la indemana cu minimum de efort. De asemenea, trăim într-o perioadă în care prea multe informații pot deveni confuze. De multe ori nu știm în ce surse să avem încredere, dacă informațiile sunt plasate independent sau sunt legate de o poziție politică.

Ce este Momentum?

Momentum.co.ro încearcă să rezolve această problemă colectând știri din mai mult de 100 de surse naționale. Știrile despre un eveniment din diferite puncte de vedere sunt grupate împreună. La un singur click distanță, puteți verifica ce este publicat despre cele mai recente evenimente - din mai multe surse diferite.

Cum funcționează?

În afară de faptul că nu creăm conținut, de asemenea nu alegem care știri să fie afișate sau care surse să fie publicate. Un algoritm calculează ce știri sunt cele mai importante în funcție de câte știri similare există. Mai mult decât atât, un cluster (grup) de știri devine mai mare pe măsura ce tot mai multe surse scriu despre un eveniment specific. În acest fel, această platformă de știri vă ține la curent, fără a vă influența opinia politică.

Lasă un comentariu