Vineri, 15 Aprilie 2022 00:00

Cele mai bune parfumuri damă pentru vară Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vara, vacanțele și excursiile sunt momentul să fii îndrăzneață și să îți trăiești viața la maximum. Este perioada din an în care petrecerea durează toată ziua și toată noaptea, pe plaje, în parcuri, piscine, discoteci, etc. În această perioadă, avem nevoie de parfumuri damă proaspete, foarte dinamice și atractive, de arome învăluitoare care atrag pasiune, spirit liber și momente de neuitat.

În această selecție pentru vară ies în evidență multe parfumuri damă florale și fructate, arome joviale cu o personalitate veselă și amuzantă. Pentru a scoate în evidență costumul de baie cu parfumuri magice care ne fac să strălucim ca soarele, maximizează-ți silueta și învăluiește-te cu unul dintre aceste parfumuri minunate.

1. Tommy Girl de Tommy

Tommy Girl este un parfum minunat pentru a începe vara, unul dintre cele mai bune parfumuri damă ale sezonului, un parfum foarte vesel și distractiv, senzațional în timpul zilei datorită aromei răcoritoare și luminoase, ideal pentru plajă și plimbări pe malul mării. Se combina cu culori calde și vesele precum roșul și portocaliul, care îți vor scoate silueta în evidență.

Lansat pe piață în 2001, acest parfum vine cu o aromă foarte plăcută creată de Annia Buzantian, cu note de vârf fantastice de bergamotă și mandarină, trandafirii ies în evidență în notele de inimă, în timp ce notele de bază sunt lemnoase, creând un balsam extraordinar care te va transporta în noi și minunate aventuri.

O alegere de vară foarte bună, cu o durată moderată. Va trebui să-l retușați puțin cu un puf sau două după scăldat în mare sau în piscină, dar va fi întotdeauna o notă foarte veselă de care să te bucuri în orice moment.

Calvin Klein CK One

Acesta este unul dintre parfumurile magnifice de vară, pe care atât bărbații, cât și femeile îl pot purta. CK are o aromă foarte naturală, o briză foarte răcoritoare. Este ideal pentru ieșiri cu grupuri în care trebuie să te remarci prin prospețime și naturalețe. Momente precum petreceri, excursii, concerte și evenimente maiestuoase vor fi accentuate prin personalitatea ta și alături de acest parfum minunat.

Pe piață din 1994, este un clasic care s-a remarcat în cel mai tare anotimp al anului, creat de Alberto Morillas și Harry Fremont. Acest parfum are note de vârf fructate de ananas, papaya și lămâie, notele de inimă sunt accentuate de crini și trandafiri, iar notele sale de bază sunt de lemn de santal și cedru, rezultând un parfum magic, ideal de împărtățit cu prietenii buni și cu prietenii noi.

Se remarcă o sticlă delicată, care amintește de apa proaspătă și naturală, un parfum recunoscut pentru buna sa durată și efect moderat, ideal pentru fete și băieți, ceea ce îl face un bun cadou de sezon.

Gucci Premiere

Din casa mereu la modă Gucci vine această minune a călătoriilor și a vacanțelor, un parfum care te va face să vibrezi la soare și cu atât mai mult sub stele. Preferatul sărbătorilor, datorită aromei sale intense și copleșitoare, este un parfum care arată prezența unei femei frumoase și elegante.

Pe piață din 2012, Gucci Premiere este unul din acele parfumuri damă din familia olfactivă mosc floral lemnos, cu note de vârf de bergamotă și mure, notele de inimă sunt intens florale, iar notele de bază sunt lemnoase cu lemn de santal, făcându-l foarte intens, dar cu un echilibru care îți permite să te bucuri de el pentru o lungă perioadă de timp.

Prezent în geanta oricărei femei elegante, această aromă este preferată în vremurile calde, în momentele intense și contrastante. Un parfum pentru a călători și a descoperi noi culturi și pentru a face noi amintiri.

Light Blue de Dolce & Gabbana

Un parfum intens ca marea și maiestuos ca albastrul cerului înainte de zori, preferat în timpul zilei ca o briză răcoritoare pentru corpul tău în zilele foarte călduroase. Luminos, ritmic și capabil să te trezească cu cea mai bună energie după nopțile vertiginoase de petreceri nesfârșite în vacanță. Un parfum pentru a continua petrecerea.

Creat în 2001 de Oliver Cresp, este un parfum extraordinar cu note de vârf remarcabile de măr și cedru, note de inimă de trandafiri albi și bambus și notele de bază intense de chihlimbar și mosc, se combină într-un parfum foarte viu, dinamic.

Un elixir de vitalitate care îți va lumina zilele de petrecere, un parfum preferat al celor mai îndrăznețe femei când vine vorba de petreceri și care se bucură din plin de căldura verii și de petrecerile în aer liber. Un parfum locuitor, fermecător și ieșitor.

Lasă un comentariu