Miercuri, 03 Noiembrie 2021 00:00

Cinci modele de geacă damă pentru sezonul 2021-2022 Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cu siguranță preferi ca vremea călduroasă să nu se termine prea curând și să mai poți purta rochii vaporoase și bluze scurte. Dar, din moment ce ne vom confrunta cu temperaturi mai scăzute, ne îndreptăm atenția către câteva elemente esențiale de iarnă, iar asta începe cu o geacă grozavă.

Există ceva cu totul grozav și simplu la o geacă damă în care te poți îmbrăca când ieși pe ușă, știind că îți completează ținuta fără efort și nici măcar nu contează ce porți dedesubt. Având în vedere acest lucru, merită să investești în cea potrivită geacă damă, în funcție de cele mai în vogă modele pentru iarna aceasta. De la geaca damă perfectă pentru stilul de stradă, la geaca damă de piele cu model texturat, mai mult ca sigur vei găsi geaca potrivită stilului tău.

Geacă damă de blană

Geaca plușată este moale, cu aspect pufos (similar celui folosit la fabricarea ursuleților de pluș) și este foarte călduroasă. De regulă sunt confecționate din materiale sintetice, dar poți găsi și modele din blană adevărată.

Geaca damă de blană este o piesă populară pentru acest sezon rece. Poți să alegi o geacă scurtă, cu croială largă pentru o ținută de stradă, asortând-o la blugi și ghete. Dacă preferi ceva care să se potrivească și ținutelor mai elegante, poți să optezi pentru o geacă de blană mai lungă, cu o croială mai strâmtă. Tot ce trebuie să știi este că o geacă de blană îți va asigura confort pentru tot sezonul rece, în timp ce te va face să pari șic.

Geacă damă în stil shearling

Shearling se referă la blana de oaie: este blana de la o oaie de un an care a fost tunsă o singură dată, iar o haină de shearling este făcută din blana unei oi sau un a unui miel tuns cu puțin timp înainte de sacrificare. Pielea respectivă trece printr-un proces de uscare și vopsire cu lâna încă atașată. Azi, cele mai multe modele sunt confecționate din materiale sintetice, dar care imită perfect stilul original de shearling. Geaca shearling evocă stilul anilor 70 și este o piesă populară pentru acest sezon rece.

Gheacă damă din puf

Acest model este cunoscut sub denumirea de „geacă puffer” și este o geacă matlasată ce folosește ca material izolator puful de rață sau gâscă. Majoritatea gecilor puffer aflate pe piață au ca umplutură fibre sintetice. Dacă îți place stilul de stradă, dar cauți și ceva care să îți țină de cald în zilele geroase, gheaca damă puffer este modelul ideal pentru tine. Pentru acest sezon sunt în vogă croielile largi pentru multe articole de îmbrăcăminte. Geaca puffer nu face excepție de la acest trend, iar cele mai populare modele sunt cele supradimensionate.

Geacă damă de piele

Geaca de piele este un articol de îmbrăcăminte pe care orice femeie ar trebui să îl aibă în garderobă. Fie că este vorba de modelul clasic de motociclist sau de o geacă de piele cu croială lungă, asemănătoare unui pardesiu, geaca de piele nu pare că o să iasă din trend prea curând. Dacă vrei să porți o geacă de piele când temperaturile încep să scadă considerabil, este bine să îmbraci o bluză groasă sau să porți mai multe straturi.

Geacă damă din denim

Un alt model de geacă damă care pare că nu îmbătrânește este cea de denim. Pentru sezonul rece optează pentru o geacă din denim căptușită. Îți va oferi confort termic fără să fie nevoie să porți haine groase pe sub ea. Caută un model cu croială mai largă, cu căptușeală sherpa ca să îți înnoiești garderoba cu o piesă șic, ușor de asortat.

Stilul pentru sezonul 2021-2022 pune accet pe confort dar și pe creativitate. Poți să experimentezi cu culori noi sau croieli diferite, sau poți să optezi pentru o piesă clasică. Indiferent de alegerea pe care o faci este ușor să fii șic în acest sezon rece.

Lasă un comentariu