Luni, 19 Februarie 2018 00:00

COMUNICAT DE PRESĂ: Lansarea proiectului „Îmbracă-ți mesajul în culorile noastre – Echipamente pentru printare direct pe articole de îmbrăcăminte”

Scris de

DLC INTERNATIONAL SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Îmbracă-ți mesajul în culorile noastre – Echipamente pentru printare direct pe articole de îmbrăcăminte”, cod SMIS 104315, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 : “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 518.827,30 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 348.715,82 lei.

Obiectivul principal al proiectului îl constituie dezvoltarea microîntreprinderii DLC INTERNATIONAL S.R.L. prin introducerea unor produse inovate pentru întreprindere. Acest obiectiv se va realiza printr-un set de activități ce își propun ca rezultat final creșterea competitivității societății:

- Achiziționarea de active corporale și necorporale necesare imprimării pe material textil.

- Activități de publicitate și informare aferente proiectului.

Perioada de implementare a proiectului este de 20 luni, în perioada 01.09.2016 - 30.04.2018.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la doamna ENACHE AURA-ALEXANDRA, administrator DLC INTERNATIONAL S.R.L., telefon 0740012707, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresa str. Leonard Nae nr. 9, municipiul Galați, județ Galați.

- Activități de publicitate și informare aferente proiectului.