Miercuri, 26 Octombrie 2022 14:08

Curtea de Apel Galaţi are reţea wireless (WiFi) deschisă şi gratuită în Palatul de Justiţie Galaţi Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Apel Galaţi a anunţat că a pus în funcţiune, în Palatul Justiţiei Galaţi, pentru avocaţi, consilieri juridici, justiţiabili şi pentru public o reţea wireless (WiFi) deschisă (open) şi gratuită.
Denumirea reţelei este Public CA Galati, iar accesul este fără parolă. Reţeaua este separată fizic de reţelele interne ale instanţelor şi oferă acces direct la internet printr-un furnizor comercial renumit. Reţeaua are semnal în corpul central al clădirii, iar, în corpurile laterale, la acest moment, doar în anumite zone (ascensoare, registraturi, arhive, birou fotocopiere, ghişeu poştal).
„Aveţi posibilitatea să memoraţi reţeaua WiFi în smartphone şi să setaţi telefonul pe comutare automată pe WiFi când există semnal wireless. Pentru zonele cu semnal slab de telefonie mobilă (demisol, ascensoare), pe lângă comutarea automată pe WiFi, puteţi activa şi opţiunea VoWiFi (Voice over WiFi, apelare prin WiFi), dacă telefonul dispune de această opţiune, pentru a putea efectua şi primi apeluri GSM. În reţelele wireless deschise, vă recomandăm să folosiţi, cu titlu de bune practici, pentru securitate şi confidenţialitate sporite, conexiunile virtuale private (VPN). Pentru angajaţii celor trei instanţe din Palatul Justiţiei (Curtea de Apel Galaţi, Tribunalul Galaţi, Judecătoria Galaţi), Curtea de Apel Galaţi a pus în funcţiune o reţea wireless privată”, se arată în comunicatul de presă al instituţiei.

Lasă un comentariu