Marți, 19 Mai 2020 13:47

Curtea de Apel Galaţi: De azi, se pot face programări online la centrele de relaţii cu publicul, arhive şi registraturi Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Apel Galaţi anunţă că începând de astăzi, marţi, 19 mai 2020, este disponibilă pagina https://cagl.ro/programari, unde se pot face programări online pentru consultare dosare, depunere acte şi alte solicitări la centrele de relaţii cu publicul, registraturile şi arhivele tuturor instanţelor din circumscripţia Curţii de Apel Galaţi.

„Conform Hotărârii CSM nr. 734/2020, în perioada 15 mai - 31 august 2020, compartimentele instanţelor lucrează cu publicul în baza unei programări online sau telefonice, prezentarea la compartimente fără programare fiind permisă doar cu titlu excepţional. Ne dorim să păstrăm aplicaţia de programări şi după data de 1 septembrie 2020, deoarece reprezintă un serviciu civilizat oferit justiţiabililor. Aceasta nu înseamnă că nu sunt primite persoanele care nu au programare, ci doar că, la ora respectivă, vor avea prioritate cele care au făcut programare online“, precizează Curtea de Apel Galaţi.

Lasă un comentariu