Joi, 04 August 2022 00:47

De ce KitchenAid este cel mai bun mixer de blat Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

KitchenAid vinde o serie completă de mixere de blat – toate cu prețuri, caracteristici și capacități de amestecare diferite, deși toate au același tip de utilitate.

Mixerele KitchenAid sunt renumite pentru versatilitatea și fiabilitatea lor. Acestea permit creații culinare ușoare, utilizând aluaturi, amestecuri și chiar înghețată și paste de casă, pentru mâncăruri de înaltă calitate de toate tipurile.

Mixerele KitchenAid se adresează celor care doresc aspectul simplu și clasic al unui mixer, dar cu versatilitate modernă. Poți alege din mai multe opțiuni, în funcție de tipul de performanță pe care îl aștepți de la mixerul tău. Capacitățile bolurilor variază de la 4,5 litri până la 7 litri de volum de mixare și există o gamă imensă de culori din care poți alege. Mixerele cu stativ dispun de 10 viteze și 12 accesorii disponibile.

Calitate de marcă de încredere

Din multele mii de recenzii de 4 până la 5 stele de pe internet, este evident că KitchenAid a obținut recunoașterea mărcii și încrederea pe care o merită atât de mult. Este o companie de marcă care datează din 1919, când a luat naștere mixerul lor vertical de marcă.

Timp de aproape un secol, KitchenAid s-a mândrit cu faptul că este singura companie de electrocasnice care face produse numai pentru bucătărie. Ca atare, au reușit să își concentreze marketingul de nișă pe inimile caselor și ale bucătarilor de familie de pretutindeni.

Cei care excelează în bucătărie își pot duce ambițiile culinare mult mai departe cu un mixer KitchenAid. KitchenAid pare să meargă mult mai departe decât majoritatea producătorilor de aparate de bucătărie, oferindu-le clienților lor idei originale de gătit, împreună cu hardware-ul de încredere.

Avantajele de a deține un mixer KitchenAid

Iată primele șase motive pentru care vei beneficia de pe urma deținerii unui mixer KitchenAid:

  • Pentru aproximativ prețul unui iPad (sau chiar mai puțin), poți deține un aparat de bucătărie care are multe caracteristici, multă versatilitate și care va dura ani de zile de experiențe culinare deosebite.
  • KitchenAid a inventat practic termenul „ușor de utilizat” în ceea ce privește aparatele de bucătărie. Acesta este locul în care simplitatea întâlnește utilitatea ridicată.
  • Se vând peste tot – online și în magazinele de bricolaj – ceea ce poate menține costurile relativ scăzute.
  • Planurile de service de top și suportul pentru clienți sunt o parte din motivul pentru care KitchenAid este în afaceri de aproape 100 de ani.
  • Serviciile complete de asistență pentru produse adaugă mai multă accesibilitate pentru proprietarul produsului.
  • Ca aparat de blat, acest mixer este o alegere care economisește spațiu și este accesibilă, care va arăta bine în bucătăria ta.

Cost vs. valoare

În căutarea mixerului KitchenAid perfect, trebuie să cântărești mai multe variabile, dintre care nu cea din urmă este prețul. Datorită faptului că este o marcă de încredere de aproape 100 de ani, cu unele dintre cele mai mari evaluări ale clienților pentru orice produs vândut online, prețul liniei lor de mixere rămâne atât de accesibil. Acesta este un bun exemplu de produs foarte apreciat și foarte bine cotat care este accesibil practic oricărui bucătar casnic, precum și bucătarilor profesioniști, brutarilor și gurmanzilor care au investit într-un aparat KitchenAid.

Mai multe mărimi se potrivesc tuturor

Una dintre cele mai atrăgătoare caracteristici ale acestor mixere este faptul că capacitatea bolului de amestecare poate varia de la 4,5 litri până la 8 litri cu un accesoriu pentru bol cu mâner J-Hook. Această marcă a acoperit cu adevărat spectrul bucătarilor casnici, oferind un spectru atât de larg de dimensiuni ale bolurilor de amestecare. Acest lucru acoperă pe toată lumea, de la bucătarul începător până la brutarul serios cu nevoi de mare capacitate.

Accesorii și atașamente

Numeroasele accesorii disponibile pentru mixerele KitchenAid permit utilizatorilor să creeze o gamă largă și versatilă de opțiuni de gătit. De la fursecuri și înghețată până la prăjituri, preparate amestecate și paste – cu opțiunile suplimentare de accesorii pe care KitchenAid le pune la dispoziția clienților săi, mixerul tău vertical poate fi transformat într-un centru de creație culinară gourmet, potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru profani.

Lasă un comentariu