Imprimă această pagină
Miercuri, 18 Aprilie 2018 00:00

DEZBATERE PUBLICĂ 18.04.2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

sigla primarie

 

Astăzi, 18 aprilie 2018, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la aprobarea Regulamentului, Caietului de sarcini și a Contractului cadru pentru serviciul de întreținere și reparații a spațiilor de joacă pentru copii din municipiul Galați.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească nr. 54, Serviciul Relații Publice, ghișeul unic.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 27 aprilie 2018, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: comunicare@primariagalati.ro, prin poștă sau la adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 54.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: comunicare@primariagalati.ro.

Monitorul De Galati

Articole recente - Monitorul De Galati