Imprimă această pagină
Miercuri, 28 Martie 2018 00:00

Dezbatere publică 28.03.2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 28.03.2018, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ: aprobarea Regulamentului privind amplasarea mijloacelor de publicitate în municipiul Galați.

Documentația aferentă proiectului de act normativ include Proiect de hotărâre, Expunere de motive, Raport de specialitate și Regulamentul.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească, nr.54, cam.6, Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 06 Aprilie 2018 prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: comunicare@primariagalati.ro;  prin poștă, pe adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 54 sau la Registratura Generală din Galați.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236307798, e-mail: comunicare@primariagalati.ro.

Monitorul De Galati

Articole recente - Monitorul De Galati