Sâmbătă, 31 Martie 2018 00:00

DEZBATERE PUBLICĂ cu privire la aprobarea Regulamentului, Caietului de sarcini și a Contractului cadru pentru serviciul de organizare și exploatare a parcărilor cu plată din municipiul Galați 31.03.2018

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

sigla primarie

 

Astăzi, 31 martie 2018, Primarul Municipiului Galați anunță deschiderea procesului de dezbatere publică cu privire la aprobarea Regulamentului, Caietului de sarcini și a Contractului cadru pentru serviciul de organizare și exploatare a parcărilor cu plată din municipiul Galați.

Documentația poate fi consultată pe site-ul instituției www.primariagalati.ro la secțiunea Transparență decizională sau la sediul instituției din str. Domnească nr. 54, Biroul Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 09 aprilie 2018, prin formularul online disponibil pe pagina de internet a instituției la secțiunea Transparență decizională, ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: comunicare@primariagalati.ro, prin poștă sau la adresa instituției din Galați, str. Domnească nr. 54.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0236 307 798, e-mail: comunicare@primariagalati.ro.

Lasă un comentariu