Sâmbătă, 28 Iulie 2018 00:00

Donald Trump avertizează prin Twitter că va investiga platforma de microblogging Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a criticat dur practica blocării mesajelor postate de politicieni conservatori pe Twitter, avertizând că va cere investigarea platformei de microblogging, informează site-ul de ştiri Axios.com, citat de Mediafax.
"Practica Twitter de blocare a mesajelor liderilor republicani nu este bună. Vom verifica imediat această practică discriminatorie şi ilegală! Multe nemulţumiri", a transmis Donald Trump prin Twitter.
Mesajele unor lideri republicani nu mai apar automat pe linia principală de vizualizare a platformei de microblogging Twitter, informează publicaţia Vice News. Printre mesajele blocate se numără cel al preşedintelui Partidului Republican, Ronna McDaniel, ale unor congresmeni republicani şi al purtătorului de cuvânt al lui Donald Trump jr., fiul lui Donald Trump.
Kayvon Beykpour, directorul Twitter responsabil de Produse, a declarat că este vorba de un efect colateral al aplicării politicii de "diminuare a mesajelor care îndepărtează utilizatorii de la conversaţiile publice sănătoase". Mesajele nu sunt blocate în totalitate, dar nu mai apar pe linia principală de vizualizare.

Lasă un comentariu