Miercuri, 20 Ianuarie 2021 13:00

Electrica face discount la facturi până la 31 august Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Având în vedere politica sa orientată spre client, Electrica Furnizare vine în întâmpinarea consumatorilor casnici cu noi măsuri menite să faciliteze accesul acestora în piaţa liberă, oferindu-le timpul necesar să studieze ofertele concurenţiale şi să o aleagă pe cea potrivită lor.

Astfel, compania oferă benevol un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială, dar nu au avut încă timpul să ia o decizie informată. Discount-ul se aplica pentru intervalul cuprins între data de 1 ianuarie 2021 şi momentul în care aceştia optează pentru o ofertă de pe piaţa liberă, oricând până la data de 31 august 2021. Discount-ul va reflecta diferenţa dintre preţul de serviciu universal şi preţul ofertei concurenţiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranziţia facilă a acestuia în piaţa concurenţială şi oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai bună alegere.

Indiferent de decizia consumatorilor de a opta sau nu pentru oricare dintre ofertele de pe piaţa concurenţială, compania Electrica Furnizare va asigura continuitatea furnizării de energie electrică pentru toţi clienţii, neexistând niciun risc privind întreruperea serviciului.

Clienţii Electrica Furnizare au, totodată, la dispoziţie un proces simplificat de contractare datorită deciziei companiei de a solicita un singur document oficial din partea acestora: actul de identitate. Procedura este una facilă şi în cazul clienţilor noi, pe lângă cartea de identitate fiind necesar doar un act de proprietate sau o declaraţie pe proprie răspundere.

În cadrul aceluiaşi demers, Electrica Furnizare a suplimentat numărul de angajaţi în Call Center, ţintind reducerea timpilor de aşteptare, şi a prioritizat operaţiunile desfăşurate în cadrul Centrelor de Relaţii cu Clienţii astfel încât cei interesaţi de ofertele concurenţiale să poată beneficia de cea mai promptă şi completă consultanţă în procesul de selecţie a ofertei potrivite şi de încheiere a contractului de furnizare a energiei electrice.

Electrica Furnizare continuă campania de informare a consumatorilor cu privire la ofertele din piaţa concurenţială, atât prin modalităţi tradiţionale - concomitent cu emiterea facturii sau în cadrul Centrelor de Relaţii cu Clienţii, cât şi în mediul online, prin crearea unei pagini dedicate liberalizării, actualizată în permanenţă: https://www.electricafurnizare.ro/liberalizarea-pietei-de-energie-electrica/, potrivit unui comunicat al Electrica Furnizare.

Lasă un comentariu