Miercuri, 13 Noiembrie 2019 11:59

FDL recruteză şoferi din Galaţi şi împrejurimi

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fast Despatch Logistics LTD, una dintre cele mai mari companii de curierat din Marea Britanie, recruteză şoferi din Galaţi şi împrejurimi. Dacă ai peste 21 de ani şi permis de şofer categoria B atunci aceasta este şansa ta. Un job dinamic, flexibil şi cu beneficii la pachet. De ce ne aleg cele mai mari branduri internaţionale? Pentru că ne ţinem promisiunile - la timp, promt şi cu zâmbet.

Zi de zi, peste 1200 de dubiţe livrează  mai mult de 80.000 de pachete în 39 de depozite din oraşe din Marea Britanie, incluzând Scoţia, Ţara Galilor, Irlanda, 3 depozite în Germania şi 3 depozite în Franţa. Peste 1200 de şoferi se asigură de asta! Şi toţi au ales să lucreze alături de noi.

De ce?

În primul rând pentru că un colaborator poate câştiga de la 540 şi până la 1800 de lire pe săptămână. Deja îţi cauţi bilet de avion? Sau poate îţi suni un prieten care sigur ar vrea această oportunitate? Îţi acordăm tot suportul nostru. Dacă vii pentru prima oară în Marea Britanie sau Germania te ajutăm să obţii actele, să ai toate formele legale, să găseşti cazare şi să te acomodezi. 

Ne extindem şi avem nevoie de oameni cu dorinţă de dezvoltare, orientaţi către rezultate, gata să se alăture uneia dintre cele mai mari reţele de şoferi din UK. Livrăm peste 80.000 de colete într-o zi obişnuită şi peste 250.000 în cele mai aglomerate zile. Iar raza de extindere cuprinde şi Germania. Aşa că nu îţi rata şansa de a-ţi clădi viitorul alături de noi!

Trimite-ne CV-ul tău sau contactează-ne la telefon pentru mai multe informaţii.

Iar în 15 noiembrie 2019 găseşti un reprezentant al companiei FDL la Cafeneaua cu Joburi Galaţi, un ALTFEL de târg cu locuri de muncă, organizat la Salon ELITE.  

Te aşteptăm să discutăm faţă în faţă! Eşti gata de schimbare? Eşti gata să profiţi de şansa ta?

Sebastian – 0739.216.699 reprezentant FDL în România

Lasă un comentariu