Marți, 27 Septembrie 2022 13:11

Fond de ten non-comedogenic TOP-5 Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Persoanele cu piele problematică, este de dorit să aveți în beauty arsenalul dumneavoastră un fond de ten non-comedogen, care să nu înfunde porii și să nu provoace inflamații suplimentare.

Fondul de ten non-comedogenic conține ingrediente care nu vor înfunda porii și nu vor provoca erupții. Astfel de baghete magice, dimpotrivă, îmbunătățesc starea chiar și a pielii problematice și o ajută să facă față imperfecțiunilor. Am adunat în materialul nostru cele mai bune fonduri de ten non-comedogenice care merită atenția dvs.

Top cele mai bune fonduri de ten (produsele pot fi cumpărate accesând magazinul online makeup https://makeup.ro/categorys/23449/).

Fond de ten Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder

Acest fond de ten nu înfundă porii și nu provoacă apariția acneei și ascunde toate imperfecțiunile timp de 24 de ore. Produsul este ușor de aplicat și se distribuie pe piele, oferind un efect semi-mat, nu se șterge și nu se oxidează pe parcursul zilei. Nu conține uleiuri sau parfumuri.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup

Acest produs este disponibil în 6 nuanțe. Este perfect pentru pielea predispusă la inflamații și erupții. Textura este ușoară, dar creează o acoperire densă care ascunde coșurile și imperfecțiunile și matifiază bine fața. Nu încurajează apariția de noi erupții.

L’Oreal AllaincePerfect

Fond de ten hipoalergenic. Nu provoacă erupții cutanate. Textura lichidă aderă bine la piele, fără a crea un efect de mască. Creează un finisaj mat și nu înfundă porii. Nu este recomandat pentru cei cu pielea uscată.

L’Oreal Mat Magique

Un produs ideal pentru pielea grasă și problematică. Este de lungă durată și poate rezista chiar și la temperaturi ridicate. Paleta conține 8 nuanțe.

Max Factor Facefinity 3 in 1 foundation

Produs 3 în 1 -  bază, fond de ten și corector. Nu astupă porii, potrivit pentru tenul gras. Creează un finisaj mat.

Max Factor Colour Adapt

Principalul avantaj al acestui cosmetic este capacitatea sa de a se adapta la tonul natural al feței, ceea ce face ca acoperirea să pară mai naturală. Nu interferează cu capacitatea de respirație a pielii și este excelent pentru pielea uscată.

Bourjois 123 Perfect

Această cremă este potrivită pentru tenul gras și mixt. Conține 3 pigmenți (roz, verde și galben) care asigură o acoperire de lungă durată și o mascare fiabilă a imperfecțiunilor.

Bourjois CC CREAM

O cremă de îngrijire care poate nu doar să camufleze, ci și să îndepărteze petele de vârstă lăsate de erupții. Are o textură ușoară.

După cum puteți vedea, există o mare varietate de fonduri de ten non-comedogenice. Puteți alege întotdeauna un produs pentru tipul dumneavoastră de piele.

Lasă un comentariu