Miercuri, 18 August 2021 12:15

Fundaţia Dogecoin revine cu Elon Musk Rep şi Vitalik Buterin în calitate de consilieri Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fundaţia Dogecoin se întoarce, după câţiva ani de tăcere, pentru a sprijini dezvoltatorii de bază şi proiectele care beneficiază de criptomoneda bazată pe meme.
Fundaţia Dogecoin a spus, într-un anunţ făcut public marţi, 17 august 2021, că se va restabili în efortul de a sprijini comunitatea Dogecoin (DOGE), precum şi de a promova viitorul blockchain-ului. Fundaţia a anunţat că va lansa noi proiecte în următoarele săptămâni, încurajând adoptarea şi utilitatea DOGE „care creşte absorbţia Dogecoin la nivel de bază”.
„Fundaţia deţine marca Dogecoin şi sigla Dogecoin şi le va menţine pentru comunitate”, se arată în anunţ. „Aceasta va însemna că Fundaţia poate continua să protejeze marca Dogecoin şi să permită (sub o licenţă foarte liberală) capacitatea de a o folosi pentru meme, proiecte şi divertisment legate de Dogecoin”, se mai precizează în comunicat.
Fundaţia îşi propune să asigure un buget pe o perioadă de trei ani membrilor echipei pentru a-şi susţine obiectivele. Site-ul web al proiectului enumeră cofondatorul Ethereum Vitalik Buterin, cofondatorul Dogecoin Billy Markus şi dezvoltatorul principal Dogecoin Max Keller ca membri ai consiliului de consiliere. În plus, interesele CEO-ului Tesla şi susţinătorului DOGE, Elon Musk, vor fi aparent reprezentate de Jared Birchall, CEO al Neuralink.
Înfiinţată pentru prima dată în 2014, la câteva luni după ce fondatorul Dogecoin, Jackson Palmer, a anunţat proiectul pe Twitter ca o glumă, fundaţia a stat la baza multor contribuţii caritabile în şi din spaţiul criptografic. Cu toate acestea, după ce unii dintre fondatorii săi - Ben Doernberg şi Eric Nakagawa - au părăsit fundaţia iniţială, grupul a preferat să fie tăcut în privinţa declaraţiilor publice.
După cum arată datele de la Cointelegraph Markets Pro, preţul DOGE a crescut cu peste 19% în ultima săptămână pentru a ajunge la 0,32 USD în momentul publicării.

Lasă un comentariu