Vineri, 03 Martie 2017 00:00

"Hollywood-ul s-a concentrat prea mult pe politică!"

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele american Donald Trump a declarat în cadrul unui interviu acordat Breitbart News în Biroul Oval că gafa de la premiile Academiei americane de film de duminică a fost provocată în mare parte de concentrarea obsesivă a Hollywood-ului asupra politicii, relatează breitbart.com.
Trump a apreciat în interviu că eşecul de la Oscaruri ar fi putut fi evitat dacă elita Hollywood-ului s-ar fi concentrat mai puţin asupra atacării lui şi mai mult asupra punerii la punct a detaliilor evenimentului.
"Cred că au fost atât de concentraţi asupra politicii că nu au reuşit să acţioneze cum trebuie la sfârşit. A fost puţin trist. A luat ceva din strălucirea Oscarurilor. Nu am simţit-o ca pe o seară foarte strălucitoare. Am fost la Oscaruri. Ceva foarte special a lipsit, iar să termini într-un asemenea mod a fost ceva trist", a afirmat preşedintele Trump.
La ceremonia de decernare a Oscarurilor de duminică, câştigător al Oscarului pentru cel mai bun film a fost declarat iniţial "La La Land" de către prezentatorii Warren Beatty şi Faye Dunaway, şi nu "Moonlight", cum era de fapt. Gafa, considerată deja cea mai gravă din istoria Academiei americane, a forţat firma de contabilitate PricewaterhouseCoopers să-şi ceară scuze, după ce a supravegheat procesul de numărare a voturilor timp de 83 de ani.
"Ne cerem scuze 'Moonlight', 'La La Land', lui Warren Beatty, Faye Dunaway şi telespectatorilor galei Oscarurilor pentru eroarea care a fost comisă în timpul anunţării câştigătorului de la categoria cel mai bun film", a precizat firma într-un comunicat, potrivit The Hollywood Reporter. "Prezentatorilor li s-a dat plicul de la o altă categorie şi când au descoperit acest lucru, situaţia a fost corectată imediat. În prezent investigăm cum s-a putut întâmpla acest lucru şi ne exprimă regretele profunde. Apreciem graţia cu care nominalizaţii, Academia, canalul ABC şi Jimmy Kimmel au gestionat situaţia", se mai menţionează în textul citat.
Greşeala de la gala Oscarurilor s-a produs la numai câteva ore după ce Trump a fost atacat în numeroase rânduri de participanţii la ceremonie, în frunte cu prezentatorul Jimmy Kimmel. Acum, scrie Breitbart News, un site ultraconservator, preşedintele este acela care râde la urmă, întrucât are prilejul de a critica Hollywoodul pentru greşeala sa epocală.

Lasă un comentariu