Miercuri, 23 Martie 2022 14:26

INCIDENT CHIMIC GRAV la un centru acvatic din Londra Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incident major a avut loc la un centru acvatic din Londra. Zona a fost evacuată şi mai multe persoane sunt tratate de medici după ce au inhalat un gaz chimic, transmite news.sky.com, citat de g4media.ro.
Elicopterul Sky a filmat persoane care erau tratate de paramedici în afara clădirii şi care stăteau pe pături mari pe jos. Serviciile de urgenţă au intervenit la London Aquatics Centre din Stratford şi au tratat „un număr de pacienţi”.
Serviciul de Ambulanţă din Londra a confirmat că medicii sunt la faţa locului alături de Brigada de Pompieri din Londra şi de Poliţia Metropolitană. Videoclipurile care circulă pe reţelele de socializare arată mai multe ambulanţe care se grăbesc să ajungă la faţa locului.
Într-un tweet, Queen Elizabeth Olympic Park a scris: „A avut loc un incident la @AquaticsCentre în această dimineaţă, care a implicat eliberarea unui gaz. Zona a fost izolată şi evacuată. Lucrăm cu serviciile de urgenţă de la faţa locului. Există un număr de victime cu dificultăţi de respiraţie care sunt tratate de @Ldn_Ambulance”.
Primarul Londrei, Sadiq Khan, a scris pe Twitter: „Rămân în strânsă legătură cu serviciile noastre de urgenţă care se ocupă în această dimineaţă de un incident legat de gaz la London Aquatics Centre. Un număr de persoane sunt tratate de @Ldn_Ambulance. Vă rugăm să evitaţi zona care a fost izolată şi evacuată”.

Lasă un comentariu