Marți, 03 Septembrie 2019 00:00

IPA SA Galati prin reteaua Enterprise Europe Network ofera servicii pentru firmele din Sud-Estul Romaniei Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

IPA SA Galati prin reteaua Enterprise Europe Network ofera urmatoarele servicii pentru firmele din Sud-Estul Romaniei.

“Cresterea Capacitatii Managermentului de Inovare”, serviciu cuprins in cadrul proiectului Orizont 2020.

Aceste servicii se adreseaza firmelor care au preocupari pentru realizarea de produse, servicii, tehnologii noi, inovative. 

Specialistii din cadrul IPA SA Galati fac o analiza a activitatii de inovare in cadrul companiei, evalueaza managementul inovarii in stransă cooperare cu conducerea IMM-ului, dezvolta un plan de actiune impreună cu managementul, stabilesc un set de masuri pentru imbunatațirea managementului inovării care sa conduca in final la cresterea managementului de inovare in cadrul companiei si cauta cai pentru dezvoltarea viitoare.

Aceasta monitorizare vine in sprijinul cresterii managementului de inovare al firmei, determina pozitia firmei in raport cu alte sute de firme din lume, din acelasi domeniu de activitate, ajutand la cresterea companiei. Un mare beneficiu este faptul ca ajuta compania in implementarea standardului pentru inovare ce va fi lansat in viitor.

Toate aceste activitati sunt implementate cu ajutorul unui instrument dezvoltat de IMP³rove Academy din Dusseldorf.

Serviciul este gratuit.

Un al alt serviciu oferit prin reteaua Enterprise Europe Network este “Instrumentul pentru IMM-uri”.

Acesta se adreseaza firmelor care au idei noi si planuri de afaceri care sa conduca la dezvoltarea unor produse cu impact deosebit cel putin pe piata Uniunii Europene.

Firmele interesate pot depune planuri de afaceri in conformitate cu cerintele programului SME Instrument din cadrul Orizont 2020. Cele selectionate, vor beneficia de un sprijin din partea unor specialisti acreditati, in doua etape.

Cele doua etape pot primi fonduri de pana la 2,5 milioane euro. Cele mai mari sanse de succes le au produsele cu grad mare de noutate, in principal pe marea piata de desfacere internationala.

Pentru ambele servicii si pentru alte detalii, cei interesati gasesc sprijin prin reteaua Enterprise Europe Network si pot contacta oricand specialistii SC IPA SA Galati la adresa de e-mail: bazilapostol@ipa.ro

Lasă un comentariu