Luni, 12 Februarie 2018 11:56

Liceeni pot continua studiile liceale în Anglia

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mirunette International Education a dat startul unui nou concurs din seria Mirunette Scholarship Competition dedicat celor mai ambiţioşi elevi de liceu.
"Ai ocazia să câştigi una din bursele parţiale oferite de prestigiosul Colegiu Earlscliffe din Anglia. Nu rata oportunitatea de a studia la un colegiu de elită care a pregătit cu succes numeroşi absolvenţi ai unor universităţi celebre precum Oxford, Cambridge sau Stanford University. Îţi doreşti să devii student la o universitate de elită în străinătate? Începe pregătirea încă din liceu şi obţine certificarea internaţională A-Level. Colegiul Earlscliffe oferă cel puţin 3 burse parţiale de studiu pentru ultimii doi sau trei ani de liceu celor mai pregăţiti elevi. Dacă exista mai mulţi candidaţi cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat", se arată într-un comunicat al Mirunette International Education.
La concursul de burse pot participa toţi elevii de clasa a IX-a sau X-a care sunt pregătiţi să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia.
Concursul cuprinde 2 etape ce vor avea loc la sediul Mirunette după cum urmează:
a) Examen scris la limba engleză şi matematică (10 Martie 2018);
b) Examen oral - interviul cu Comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (19-20 Martie 2018).
Premiile concursului constră în cel puţin 3 burse academice parţiale la prestigiosul Colegiu Earlscliffe din UK, iar dacă te numeri printre elevii câştigători, vei începe studiile în septembrie 2018. În urma ediţiilor precedente ale concursului de burse, în prezent studiază la Earlscliffe College 7 elevi din România, menţionează în acelaşi comunicat Mirunette International Education. Termenul limită pentru înscrieri este 8 martie 2018.

Lasă un comentariu