Miercuri, 04 Ianuarie 2023 14:01

Mamă tânără, ucisă de artificii în noaptea de Revelion, în faţa copiilor săi (VIDEO) Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O tânără mamă în vârstă de 38 de ani, din Brazilia, a fost ucisă în noaptea de Revelion după ce câteva artificii i-au rămas prinse în haine şi au explodat, înainte ca persoanele aflate în jurul ei să poată interveni pentru a o ajuta, relatează The Sun citat de digi24.ro.
Elisangela Tinem, mamă a doi copii, sărbătorea Anul Nou cu familia sa, pe o plajă din Praia Grand, Brazilia, când a avut loc tragedia. În timp ce urmăreau cu toţii artificiile, unul dintre dispozitive i-a rămas prins în haine şi înainte ca cineva să-i poată sări în ajutor, acesta a explodat. Femeia a murit în urma rănilor suferite la nivelul pieptului.
Rudele femeii şi copii săi au urmărit neputincioşi scena îngrozitoare. În imaginile surprinse în acea seară se poate observa cum dispozitivul blocat în hainele femeii a început să scoată scântei şi apoi a explodat, în timp ce oamenii aflaţi la petrecerea de pe plajă alergau şi ţipau de groază.
Potrivit primelor cercetări, focul de artificii care i-a adus sfârşitul tinerei nu a fost declanşat de către membrii familiei sale. O anchetă este în curs pentru a descoperi cine a aprins fitilul.

VEZI VIDEO mai jos!

*sursa video: Facebook - RCG Online Guapimirim

Media

Lasă un comentariu