Marți, 31 Mai 2022 10:43

Managementul stresului la pariuri Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stresul este un factor important care influențează direct alegerile pe care le face un parior și care poate face diferența între câștig și pierdere. Majoritatea pariorilor amatori se lasă conduși de emoții și pariază în funcție de acestea. Acest lucru este o mare greșeală și duce întotdeauna la pierderi pe termen lung. Pentru a obține cât mai multe rezultate bune la pariuri este esențial să știi câteva aspecte legate de management, atât al banilor, cât și al stresului.

Orice parior, indiferent de nivelul la care află, se confruntă cu situații stresante și trece prin diferite emoții. Cu timpul, aceștia au dezvoltat anumite abilități care îi ajută să își controleze emoțiile și stresul. Cele mai bune rezultate le iau persoanele care sunt relaxate și care gândesc logic. Stresul te face să nu mai vezi limpede realitatea și să iei decizii greșite.

Money management corect

În primul rând, pentru a evita pe cât posibil situațiile neplăcute care generează stres, este esențial să îți faci un money management corect. Money management se referă la administrarea corectă a banilor și la setarea anumitor limite.

Nu este nimic greșit în a profita de bonusurile numeroaselor case de pariuri, mai vechi precum Unibet sau mai noi precum MozzartBet și a juca cu banii din bonusuri.

Este important ca înainte de a-ți crea propriul money management să îți cunoști veniturile și cheltuielile. Fără să cunoști aceste aspecte, nu știi cât îți permiți să pierzi și astfel vei ajunge în situații foarte stresante. Pariorii profesioniști recomandă să îți aloci un anumit procent din venituri destinat pentru pariuri.

Aceștia recomandată ca procentul pe care îl aloci pariurilor să nu depășească 20% din totalul veniturilor. Totodată, trebuie să îți setezi și un profit realist pe care dorești să îl atingi. După ce ți-ai setat aceste limite, este foarte important să nu te abați de la ele. În acest fel, vei fi mereu mai relaxat deoarece știi că nu ai apelat la bani destinați altor cheltuieli.

Urmează o anumită strategie

În același timp, după setarea limitelor și a targetului, este important să urmezi o anumită strategie. O strategie te ajută să îți atingi scopul pe etape. Folosind o strategie, vei gândi mult mai rațional și nu te vei lăsa copleșit de emoții. Chiar și după pariuri pierdute, vei fi mai calm deoarece folosind strategia, îți vei recupera pierderea.

Dacă pariezi haotic fără să folosești o strategie, vei fi mult mai stresat și vei sta cu sufletul la gură până la aflarea rezultatului. De asemenea, există în viața oricărui parior zile mai bune și zile mai puțin bune. Un parior care are un autocontrol bun, va știi când are o zi proastă și trebuie să se oprească.

Nu juca niciodată la recuperare

Situația cea mai stresantă pentru un parior este atunci când a prins o serie de pariuri pierzătoare și încearcă să își recupereze gaura financiară. Este cea mai mare greșeală pe care o poate face un parior și cel mai des este făcută de pariorii amatori. Atunci când joci la recuperare nu mai ai timp să analizezi evenimentele pe care pariezi și te arunci la mize mari. Acest lucru te poate falimenta rapid și poți pierde controlul jocurilor de noroc.

Lasă un comentariu