Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 00:00

Noutate legislativă: Viză anuală pentru autorizaţia de mediu Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi informează toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu, despre apariţia Ordinului nr.1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.

"Prezenta procedură reglementează condiţiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările şi completările ulterioare. Având în vedere faptul că Autorizaţia de mediu şi autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu trebuie să solicite (viza anuală) la Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua şi luna în care a fost emisă autorizaţia de mediu sau autorizaţia integrată de mediu", se arată într-un comunicat al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Galaţi.

De asemenea, în comunicatul citat se precizează că pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Lasă un comentariu