Joi, 09 Februarie 2023 09:15

O fetiţă şi-a protejat fratele cu propriul trup, timp de 17 ore, sub dărâmături Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O fetiţă de şapte ani a ţinut mâna pe capul fratelui său timp de 17 ore, în timp ce se aflau sub dărâmăturile clădirii care s-a prăbuşit în urma cutremurelor devastatoare din Turcia şi Siria, notează antena3.ro. Fetiţa implora: „Scoateţi-mă de aici, voi face orice pentru voi”.
O fotografie cu o fetiţă de doar şapte ani care îşi proteja fratele mai mic sub nişte dărâmături provocate de cutremurul din Siria, a ajuns virală pe internet după ce a fost postată pe Twitter de reprezentantul ONU, Mohamad Safa.
El a spus că cei doi copii din imagine au stat sub dărâmături timp de 17 ore.
„Fetiţa de 7 ani care şi-a ţinut mâna pe capul fratelui ei pentru a-l proteja în timp ce au stat 17 ore sub dărâmături, a reuşit în siguranţă”, a scris acesta.
„Se întâmplă minuni. Ce soră grozavă. L-a protejat cu dragoste într-o astfel de situaţie stresantă. Respect pentru toţi salvatorii care lucrează necontenit”, au scris unii dintre internauţ, potrivit indiaexpress.ro.
Bilanţul cumulat al cutremurelor produse luni în Siria şi Turcia depăşeşte 7.000 de morţi şi 30.000 de răniţi, potrivit noilor date furnizate de autorităţi.

Lasă un comentariu