Marți, 09 Noiembrie 2021 12:20

O maşină parcată în acelaşi loc timp de 47 de ani a fost în sfârşit mutată Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În nord-estul Italiei, mai exact într-un orăşel numit Conegliano, maşina unui pensionar a devenit o adevărată atracţie. Unii chiar vorbesc despre un monument sau chiar un simbol.
Celebra Lancia Fulvia, imobilizată în acelaşi loc de parcare din 1974, aparţine lui Angelo Fregolent, un pensionar în vârstă de 94 de ani. Acest domn este un fost mecanic care a lucrat pentru Fiat şi Lancia. În final s-a mutat împreună cu soţia sa la Conegliano, un mic oraş italian de 35.000 de locuitori. Cei doi îndrăgostiţi au ţinut acolo un chioşc de ziare, pe strada Zamboni, care se afla la parterul casei lor. În acele zile, Angelo şi-a parcat maşina în faţa chioşcului pentru a descărca ziarele pe care le-a vândut ulterior. Într-o bună  zi, s-a stricat şi nu a mai mutat-o niciodată din acel loc de parcare, din faţa chioşului de ziare. Cuplul l-a folosit apoi ca loc de depozitare a diferitelor obiecte învechite, iar bătrânul continuă şi astăzi, în ciuda imobilităţii vehiculului său de 47 de ani, să plătească taxa de timbru şi asigurarea maşinii sale.
„M-aş bucura să văd maşina mea apreciată aşa cum merită”, spunea adesea Angelo. Din păcate, lucrările de amenajare de pe strada Zamboni  au forţat autorităţile să mute maşina.

Lasă un comentariu