Luni, 31 Octombrie 2022 13:29

O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova (FOTO) Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una din rachetele lansate de ruşi luni dimineaţă a căzut pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit autorităţilor de la Chişinău nu sunt victime, însă mai multe case din localitatea Naslavcea, raionul Ocniţa, au fost avariate, notează digi24.ro.
Luni dimineaţă, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în zona de nord a localităţii Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina, transmite Ministerul Afacerilor Interne din Republica Moldova. Nu sunt înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuinţe din Naslavcea au fost distruse.
Ministerul a informat că a luat toate măsurile de protecţie, cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localităţii Naslavcea.
"Autorităţile ucrainene au informat că în această dimineaţă a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanţă de 10 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice", potrivit sursei citate.
Autorităţile ucrainene anunţă că nu există pericol de inundaţii.
În prezent, efective ale MAI au încercuit zona căderii rachetei, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la faţa locului.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!

Lasă un comentariu