Joi, 07 Aprilie 2016 00:00

Primăria Galaţi a început procedura de atribuire de autorizaţii pentru taximetrie

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi începe procedurile de atribuire a unui nou lot de autorizaţii pentru activitatea de taximetrie. În această etapă, sunt disponibile 107 autorizaţii ce vor fi atribuite în condiţiile legii.
Data limită până la care pot fi depuse cererile de înscriere pentru participarea la procedură este 05 mai 2016. Lista cu documentele care trebuie depuse pentru obţinerea licenţei poate fi consultată la Compartimentul Transport Urban din cadrul Primăriei municipiului Galaţi, situat pe strada Traian nr. 246. Rezultatele evaluării dosarelor vor fi anunţate la Compartimentul Transport Urban, pe  data de 10 mai 2016.
Eliberarea autorizaţiilor taxi către solicitanţii cu documentaţii complete, depuse în termen, se va face după aprobarea de către Consiliul Local a atribuirii numărului de autorizaţii taxi şi a numerelor de ordine ale acestora, adică începând cu data de 11 iunie 2016.
Numerele de ordine ale autorizaţiilor taxi disponibile sunt: 323, 356, 591, 717 şi de la 898 la 1.000.
Pentru obţinerea autorizaţiei pentru activitatea de taximetrie, solicitanţii trebuie să îndeplinească criteriile de eligibilitate impuse prin lege şi vor fi departajaţi prin punctaje.

Lasă un comentariu