Joi, 05 Noiembrie 2015 00:00

Program prelungit al autobuzelor spre şi dinspre Patinoar

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi a decis să prelungească orarul mijloacelor de transport în comun care fac legătura între Patinoarul „Dunărea” şi principalele cartiere ale oraşului, pe durata desfăşurării competiţiei internaţionale de hochei pe gheaţă „Challenge Cup”. Totodată, va fi suplimentat şi numărul de mijloace de transport public de pe aceste rute. Măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul celor care se vor afla în tribune la partidele de hochei pe gheaţă care se vor juca în perioada 6-8 noiembrie la Galaţi. 

Astfel, traseul cu indicativul 17 (2 autobuze), care face legătura între Patinoar şi Cartierul „Dimitrie Cantemir”, va circula vineri şi sâmbătă şi după ora 23.00, iar duminică şi după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Traseul cu indicativul 26 (1 autobuz), care face legătura între Patinoar şi Gara CFR, prin Bariera Traian, va circula vineri şi sâmbătă şi după ora 23.00, iar duminică şi după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Traseul 34 (2 autobuze), care face legătura între Patinoar şi Intfor, prin Centru, va circula vineri şi sâmbătă, şi după ora 23.00, iar duminică şi după ora 22.00, cu plecare de la Patinoar.

Toate traseele vor respecta itinerariile şi staţiile obişnuite. 

Lasă un comentariu