Marți, 22 Februarie 2022 08:14

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19 Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19. În ultima perioadă, tot mai multe persoane importante din lume sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2. Printre acestea se numără şi Regina Elisabeta a II-a, care la vârsta de 95 de ani a fost testată pozitiv. Iată ce anunţ a făcut Palatul Buckingham!
La vârsta de 95 de ani, Regina Elisabeta a fost infectată cu virusul care a făcut foarte multe victime în ultimii doi ani, SARS-CoV-2. Palatul Buckingham a făcut anunţul în care a vorbit despre situaţia actuală de sănătate a acesteia. Iată cu ce simptome se confruntă!
Din fericire, Regina Angliei se confruntă cu simptome uşoare, iar medicii nu îşi fac probleme cu privire la starea ei de sănătate.
Potrivit mesajului transmis de Palatul Buckingham, Regina a fost testată pozitiv cu coronavirus. Aceasta se confruntă, din fericire, cu simptome uşoare. Deşi a fost infectată cu un virus extrem de năucitor, doreşte să îşi continue îndatoririle la Windsor, săptămâna viitoare.
„Palatul Buckingham confirmă faptul că Regina a fost testată astăzi pozitiv pentru Covid. Majestatea Sa se confruntă cu simptome uşoare asemănătoare răcelii, dar se aşteaptă să continue îndatoririle uşoare la Windsor în cursul săptămânii viitoare” a transmis Palatul Buckingham, notează Sky News.
Nici Prinţul Charles nu a stat departe de virusul năucitor. Acesta a fost depistat pozitiv a doua oară în această lună. Starea sa de sănătate este una bună, însă trebuie să se odihnească pentru a reuşi să se pună pe picioare cât mai repede.
Pe 7 februarie, Regina, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, a aniversat 70 de ani de domnie. (sursa viva.ro)

Lasă un comentariu