Joi, 29 Octombrie 2015 11:00

Restricţii de trafic şi rute modificate

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi informează că se vor impune restricţii de trafic pe strada Alexandru Măcelaru, începând cu 30 octombrie 2015, pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a arterei de circulaţie (asfaltare). Din cauza restricţiilor de trafic, traseele de transport în comun care au itinerariul pe strada Alexandru Măcelaru vor circula pe rute alternative, după cum urmează:

- Autobuzele cu indicativele 12 şi 17, traseul retur, vor circula pe strada Traian – strada Ştefan cel Mare – Bulevardul George Coşbuc. Traseul tur se va desfăşura pe itinerariul actual;

- Autobuzul cu indicativul 26 şi microbuzul cu indicativul 76, traseul retur, vor circula pe itinerariul strada Prundului – strada Traian – strada Ştefan cel  Mare – Bulevardul George Coşbuc. Traseul tur se va desfăşura pe ruta obişnuită.

Staţia comună pentru autobuze şi microbuze, situată pe strada Alexandru Măcelaru, în faţa Spitalului de Boli Infecţioase, se va muta provizoriu pe Bulevardul George Coşbuc, pe segmentul dintre străzile Ştefan Cel Mare şi Alexandru Măcelaru.

Lucrările de asfaltare care se execută pe strada Alexandru Măcelaru, etapa I, sunt programate să dureze aproximativ 30 zile şi depind de starea vremii.

Lasă un comentariu