Vineri, 28 Ianuarie 2022 13:08

Spital înghiţit de pământ (FOTO) Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La Moscova, fanii plimbărilor prin locuri abandonate pot vizita spitalul Hovrinskaya, pe care unii localnici îl numesc „Reşedinţa răului”. Construcţia spitalului, care era planificat să deservească aproximativ 1.300 de persoane, a început în 1980.

Cinci ani mai târziu, lucrările de construcţie s-au oprit. Pe parcursul existenţei sale spitalul nu a funcţionat nici măcar o zi. Primele etaje ale imensului edificiu neterminat sunt astăzi inundate, iar clădirea în sine se scufundă încet în pământ.

Potrivit datelor oficiale, construcţia spitalului a fost întreruptă din cauza condiţiilor geologice nefavorabile, iar localnicii au o explicaţie despre ceea ce s-a întâmplat. Dacă te uiţi la hărţile vechi ale Moscovei, poţi vedea că odată a fost un mare cimitir. De aceea, acest loc a fost abandonat. Nicio instituţie nu a îndrăznit să construiască facilităţi acolo.

În ultimele decenii, spitalul abandonat a atras curioşi, turişti extremi, satanişti şi criminali. Într-o anumită perioadă de timp, acolo s-a efectuat pregătirea ofiţerilor serviciului de salvare. Spitalul neterminat este considerat nesigur, nu numai din cauza stării sale dărăpănate. Clădirea atrage delicvenţi curioşi, dar şi jefuitori.

În ultimii ani, clădirea sumbră a spitalului Hovrinskaya este sub pază severă, aşa că nu este uşor să ajungeţi pe teritoriul său. Potrivit rapoartelor, imensa clădire va fi demontată în următorii ani.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos! ↓

Lasă un comentariu