Vineri, 11 Noiembrie 2022 14:23

Surpriză criminală pentru noii proprietari de casă (FOTO) Recomandat

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Când cumpăraţi o proprietate, vă puteţi aştepta să găsiţi secrete ascunse într-un colţ. Dar surpriza unor americani din California a fost de neînchipuit după ce au cumparat un frumos conac înconjurat de mult teren.
Lucrătorii peisagişti în timp ce săpau în gradină au făcut o descoperire uluitoare, o maşină îngropată în întregime. Autovehicolul îngreunat de saci grei era declarat furat încă din anul 1992 şi probabil ascuns în pământ chiar mai demult. Uimiţi, au contactat poliţia care s-a deplasat la faţa locului împreună cu echipa de câini pentru a căuta posibile rămăşiţe umane.
S-a dovedit că proprietarul anterior al conacului era un infractor bogat, decedat din 2015. Bărbatul fusese judecat pentru fraudă, după ce şi-a scufundat singur iahtul pentru a încasa prima de asigurare. Prima lui întâlnire cu justiţia a fost în 1960, când a fost judecat pentru uciderea unei femei în Los Angeles. Mai târziu, în 1977, bărbatul a fost condamnat şi pentru două tentative de omor şi a petrecut trei ani în închisoare. Cercetările criminalistice nu au relevat din fericire rămăşiţe umane în maşina îngropată.

VEZI FOTO, în Galeria de imagini de mai jos!

Lasă un comentariu